Η ΑΕΚ έχει ήδη πληρώσει πολύ ακριβά φέτος αγωνιστικά την επιλογή που έγινε το καλοκαίρι να έρθει ο Τίμουρ Κετσπάγια στην ομάδα το καλοκαίρι και φαίνεται πως θα την πληρώσει και οικονομικά. Πρόκειται για μια θλιβερή επιλογή με την επιλογή και την πρόσληψη του Γεωργιανού τεχνικού, ο οποίος πάει στα δικαστήρια την Ένωση καταθέτοντας προσφυγή εις βάρος της. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» o Kετσπάγια ζητάει να του καταβληθούν όλα τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να εισπράξει μέχρι τον Ιούνιο του 2017, καθώς επικαλείται ειδικό όρο στο συμβόλαιό του. Στον συγκεκριμένο όρο αναφέρεται: «αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρ τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου...».
Ο Κετσπάγια είχε συμφωνήσει να του καταβληθεί το ποσό των 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, έχοντας λάβει μέχρι την απομάκρυνσή του από την ομάδα 42.013,81 ευρώ, ενώ του είχε παρακρατηθεί και ένα ποσό 2.8000 ευρώ με τη συγκατάθεσή του για την αγορά διαρκείας. Έτσι, το ποσό που διεκδικεί είναι 104.386,19 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εδώ φαίνεται και η διαφορά ήθους με τον Μοραις ο οποίος έφυγε ως κύριος από την ομάδα και ευχήθηκε στον πρώτο αγώνα Καλή επιτυχία, σε αντίθεση με τον κύριο Καράφλα που έβγαινε στα κανάλια και έκραζε την ομάδα..
Να τους γίνει μάθημα, για να ΜΗΝ ξαναβασιστούν στα δικά τους παιδιά. ΟΛΟΙ είναι αχάριστοι. Άλλωστε είναι γνωστό το στυλ του. Τα ίδια έκανε και στο γαύρο. Απλά ελπίζαμε πως θα σεβαστεί την ομάδα που του πρόσφερε φήμη.
Αυτα να τα βλέπει η Διοικηςη που τον έφερε το καλοκαιρι ενώ εμείς είμασταν οι γκρινιαριδες που δεν αγαπάμε την ομαδα. Ο τύπος είναι απαράδεκτος και κανονικά έπρεπε να μας ζητήσει δημόσια συγνώμη που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες αυτού του υπέροχου λαού ο οποίος τον εχει τιμήσει παρά πολύ στο παρελθόν. Ποιος θα τον ήξερε αν δεν είχε περάσει από την ΑΕΚ;
Επιτελους!
Οσοι τα βαζουν με τον καθε Κετσπαγια που διεκδικει την αποζημιωση, που βασει συμβολαιου δικαουται, οταν απολυεται, ας μας πουν τι θα εκαναν οι ιδιοι αν εχαναν τη δουλεια τους με αποφαση του αφεντικου τους.
Συναισθηματισμοι δεν χωρανε. Ειδικα οταν αφορουν ορους συμβολαιου που καταπατωνται. Ας προσεχε αυτος που τον επελεξε και αυτος που υπεγραψε.
Εχω χασει τη δουλεια μου (ευτυχως εχω τωρα αλλη πολυ καλυτερη), γιατι το "αφεντικο" τα εκανε μανταρα! Δεν πηρα ομως τα λεφτα της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑ!
Ελεος με αυτη την καραμελα, μιλατε λες και ειναι φουκαρακια που χασανε το μεροκαματο! Δεν πηρε τα λεφτα που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ! Οταν μου δωσουν και εμενα 100 χιλιαρικα χωρις να τα δουλεψω το ξανασυζηταμε
Ο Τιμουρ δεν φταιει ουτε για την προσφυγη που κανει (Τα λεφτα ΠΡΕΠΕΙ να τα παρει γιατι ειχε συμβολαιο) και ουτε οφειλει να ζητησει συγγνωμη σε κανεναν απολυτος για την κακη πορεια που εκανε..Γιατι πολυ απλα τοσο μπορει ο συγκεκριμενος,μεχρι εκει ειναι,τοσες δυνατοτητες εχει τελοσπαντων..Φταινε οι δικοι μας που υποσχονταν πρωταθληματα και μεγαλεια,και πηραν,αποδεδειγμενα πλεον,προπονητη για 150 χιλιαρικα..Σαφως και τα λεφτα τα πολλα δεν κανουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παντα την ομαδα..Αλλα τουλαχιστον αφου δεν φερνεις παικταραδες,πληρωσε και φερε εναν προπονητη δυνατο,να σου κανει τον μετριο παικτη καλυτερο..
η διοίκηση φίλε μου έδωσε μια ευκαιρία σε ένα παιδί προερχόμενο από την αεκ , με δυνατό έρεισμα στον κόσμο , σαφώς φθηνό και περίμενε. Ο τύπος τα θαλάσσωσε σε κάθε επίπεδο και γρήγορα απολύθηκε. Θα μπορούσε να είχε πετύχει - ο Δέλλας , παρόμοια περίπτωση , είχε πολύ καλύτερη παρουσία. Πρωτάθλημα δε σου έχει υποσχεθεί κανείς από τη διοίκηση ακόμα, μη μπερδεύεσαι.
Α οκ θα περιμενω τοτε να το παρει αποφαση η διοικηση να "υποσχεθει" και μετα να περιμεννω να παρουμε τιτλο..ΑΕΚ ειμαστε φιλε,δεν χρειαζονται υποσχεσεις,καθε χρονο πρεπει να επενδυεις και να περνεις τιτλους αν λεγεσε ΑΕΚ και Μελισσανιδης..μονο ετσι γινετε με προπονητες των 150 χιλιαδων βγαινεις 5ος και απο Νοεμβρη καλοκαιρι
Κανεις μα κανεις δεν προκειται να επενδυσει χρηματα σε αυτη τη σαπιλα. Πρωτα να ξεβρωμισει και μετα τα λεμε
Αρε Π* έπρεπε να ντρέπεται που έκανε την ομάδα μπάχαλο και μιας δεν έκανε την δουλειά του σωστά δεν πρέπει να του δώσουν τίποτα. Αρε ΠΑΕ μου αρέσει που θέλετε να κάνετε οικονομία
Αν και δεν αξιζε δεκαρα για την θητεια του στον παγκο μας, νομικως εχει απολυτα δικιο. Ας προσεχουν λοιπον οι διοικουτες να μην ξαναπεσουν σε τετοια τραγικα λαθη. Το κοστος του συμβολαιου του Τιμουρ ειναι μονο ενα μικρο ποσοστο του τι μας κοστισε, με μια παταγωδως αποτυχημενη χρονια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Επειδή λοιπόν υπάρχει και είναι και μεγάλη η ευθύνη της ΠΑΕ σε κάποιες επιλογές προσώπων και ειδικά προπονητών, ας μάθουν επιτέλους κι ας βάλουν και καμιά ρήτρα στα συμβόλαια που υπογράφουν. Να τα πάρεις αν προβλέπεται στο συμβόλαιο Τιμούρ αλλά αν προβλεπόταν και το ανάποδο, να πληρώνεις δηλαδή αν δεν επιτευχθούν κάποιοι συμφωνημένοι στόχοι, να δω που θα κρυβόσουν για ομάδα χωρίς τακτική ταυτότητα και φυσική κατάσταση! Αποκλείεται να προσλήφθηκες για να παίζουμε το σύστημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Όλοι πίσω κι άμα κάτσει βάζουμε και γκολ"!
Νόμιμα τα χρήματα που ζητάει αλλα τε Τιμουρ, η ΑΕΚ σε έκανε ότι είσαι σήμερα και σε έστειλε Αγγλία... Και είσαι συνυπεύθυνος για το γεγονός ότι χάνουμε το πιο εύκολο πρωτάθλημα... Μια συγνώμη τουλάχιστον...??
Μονο προβληματα δημιουργησες στην ΑΕΚ να κι ενα ακομα παντα σαν προπονητης γιατι σαν παιχτης αν και δεν σε προλαβα πρεπει να εισουν φοβερος . Κριμα Κυριε Τιμουρ
μικρό συμβόλαιο.. αλλα αρκετά χρήματα που σίγουρα δεν του τα έδιναν οι ομάδες που τον ζήτησαν και δεν δέχθηκε να πάει.. και να έχανε την αποζημίωση.. μήπως θα ήταν καλύτερα να τον πλήρωνε από την τσέπη του αυτός που τον έφερε και εγγυήθηκε για αυτόν;.. ποσο πιο λίγο θα μας είχε κοστίσει ο χιμενεζ η ο οποιοσδήποτε σοβαρός προπονητής από το να αλλάζουμε και να πληρώνουμε τρεις προπονητές τον χρόνο...
Τσάμπα πράμα.Ότι πληρώνεις πέρνεις τόσο απλά. προπονητής από τα lidl δηλαδή.
Ενώ αν ήταν ο Γκουαρντιόλα θα στα χάριζε! Οπως έκανε κι ο Φερέρ δηλαδή! Οπότε αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες! Είτε ψωνίσεις από τα Lidl, είτε από το ΑΒ, τα χρήματά του δεν τα χαρίζει κανείς!
ουδεμια σχέση φίλε....
ο φερερ ηταν ηδη συνταξιούχος προπονητης όταν ηρθε στην αεκ
ο πεπε , εστω ότι υπήρχε πιθανότητα να έρθει κι εκανε τοσα πολλα λαθη (πραγμα αδυνατο δλδ) που να κρινοταν από την τριτη αγωνιστική , θα τα μαζευε μοναχος του και θα εφευγε - εκει είναι η διαφορα μεταξυ επαγγελματια και τυχοδιωκτη
Έχει διαρκείας και δεν έρχεται ΟΑΚΑ να δει την ομάδα να παίζει επιτέλους λίγη μπαλίτσα ???
Στον δρόμο που χάραξε ο μεγάλος Δώνης ...
Όταν έφυγε από την ΑΕΚ μπορούσε καπάκι να δουλέψει στην Ανόρθωση ...αλλά αρνήθηκε ...γιατί ; για να μην του προσάψουν πως ενώ είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ διαπραγματεύονταν με άλλους και να μπορεί να διεκδικεί ;; Άλλος ένας ΑΕΚΑΡΑΣ που μας τη σβούριξε κατακέφαλα ...
Νομικά, εάν ισχύει, τα δικαιούται. Ηθικά όμως...;;;
Δεν υπαρχει ηθικα η οχι.. εφοσον δεν σε εκλεψε και απλα τον απελυσες τοτε αποζημιωνεις...δεν φταει ο υπάλληλος σε αυτη τη περίπτωση.. τα λεφτα του και στο καλο μας γραφει..
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ.....
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ....
Η ΟΜΑΔΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ...ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΜΟΥΡ....!
ΕΕΕΕΕ ΤΙΜΟΥΡ εισαι για λυπηση. Τιγρη στειλτου 105.000 και πεστου να κρατησει τα ρεστα. (κριμα γιατι σαν ποδοσφαιριστη τον θαυμασαμε με την κιτρινομαυρη και εκανε καριερα με βιογραφικο ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ κριμα)
Tι ντροπή να ζητάς χρήματα που δε δούλεψες ακόμα και αν τα δικαιούσε.Και να πεις ότι δε έδιωξαν άδικα.Κρίμα ρε Τιμούρ.
Eυτυχώς το παλικάρι που ήταν ΑΕΚΑΡΑ :
Σέβομαι λοιπόν τα δεδουλευμένα ...αλλά του συγκεκριμένου του δόθηκε η ευκαιρία μετά την ΑΕΚ να πάει στην Ανόρθωση να δουλέψει και δεν πήγε ... γιατί άραγε ; για να κάθεται και να διεκδικεί από την ΑΕΚ στα δικαστήρια ; Υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα ... ΤΩΡΑ ΤΙΜΟΥΡ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ μεγάλου ΔΩΝΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ο πρώτος διδάξας ... ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΤΙΜΟΥΡ ;; κυρίως σαν άνθρωπος ...