Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μεταγραφική ενίσχυση τον Αύγουστο και μια από τις θέσεις που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «calciomercato.it», ένας από τους στόπερ που όχι απλά ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τον οποίο ετοιμάζουν πρόταση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4,5 εκατ. ευρώ είναι ο Κοσταρικανός, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, της Παλέρμο.
Σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, ο 28χρονος αμυντικός έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο της Σικελίας και ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παρακολουθεί πιο ζεστά από κάθε άλλη την περίπτωσή του στην παρούσα φάση.
Αγωνίζεται στην Παλέρμο από το 2014, νωρίτερα είχε περάσει από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ, Νορβηγίας και της Κόστα Ρίκα, ενώ είναι και 50 φορές διεθνής. Την περασμένη σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 2 γκολ στη Serie A με τους «αετούς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
