Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θύματα εκβιασμού Πικέ και Σακίρα

Νέο ροζ σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο μετά από αυτό του Βαλμπουενά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την υπόθεση με το sextape που "καίει" τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ένα νέο ροζ σκάνδαλο έχει έρθει στο προσκήνιο κι αυτό έχει να κάνει με τον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "Diario Vasco", ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έχουν πέσει θύματα εκβιασμού ενός πρώην εργαζόμενού τους! Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να έχει στην κατοχή του ένα ροζ VIDEO του ζευγαριού και τους ζητάει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για να μην το δώσει στη δημοσιότητα.

Η ισπανική "AS" έχει επίσης αναπαραγάγει το θέμα, αναφέροντας πως το ζευγάρι δεν θέλει να κάνει προς το παρόν καμία δήλωση.

Όσο δεν το διαψεύδουν, η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε περίπτωση που ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, τότε μιλάμε για ένα θέμα που θα συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον απ' όλο τον πλανήτη, δεδομένης και της αναγνωρισιμότητας του Ισπανού αμυντικού της Μπαρτσελόνα και της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους έχουν δύο παιδιά. Τον Μίλαν που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και τον Σάσα που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2015.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ