Η γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί στην Ιταλία (για τον προϋπολογισμό και υποστήριξη στον λαό της Παλαιστίνης) δημιουργεί πρόβλημα για την ΑΕΚ που μπορεί να οδηγήσει και σε αναβολή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στη γειτονική χώρα ανακοινώθηκε πως από τις 21:00 της Πέμπτης 27/11 μέχρι τις 21:00 της Παρασκευής 28/11 θα απεργήσουν οι πάντες. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής δεν θα πραγματοποιούνται ούτε πτήσεις.
Η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα βρίσκεται στη Φλωρεντία για το ματς με την Φιορεντίνα, ακόμα και αν ταξιδέψει με μια από τις πρώτες πτήσεις, μετά το τέλος της απεργίας, θα φτάσει στην Αθήνα της πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Αυτό σημάινει ότι τα χρονικά περιθώρια ουσιαστικά δεν επιτρέπουν να παίξει την Κυριακή (30/11) στις 21:00 απέναντι στον ΠΑΟ.
Αν δεν αλλάξει κάτι κι αν δεν βρεθεί κάποια λύση τότε το ντέρμπι αναμένεται να αναβληθεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μακάρι να γίνει
Θα είμαστε -6 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο
Γενάρη ξεκούραστοι κ με τις μεταγραφες