Τον προηγούμενο μήνα είχε προκαλέσει σάλο η είδηση που ήθελε βοηθό διαιτητή υποψήφιο για το clasico της 21ης Νοεμβρίου, να έχει δεχτεί πιέσεις ώστε να... αβαντάρει τους Μαδριλένους. Εξειδικευμένος μάλιστα δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον ρέφερι είχε κάνει τη σχετική καταγγελία στο σώμα εναντίον της διαφθοράς στη Βαρκελώνη, αναφέροντας πως άνθρωπος που προέρχεται από την επιτροπή διαιτησίας (Χοσέ Χιμένεθ Μουνιόθ ντε Μοράλες, εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών) πλησίασε τον βοηθό διαιτητή και του συνέστησε να παίξει (εφόσον βρεθεί στο clasico) με τέτοιο τρόπο ώστε να βλάψει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρει ωστόσο η «El Mundo», οι αρχές δεν έμειναν ασυγκίνητες, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα ο εισαγγελέας κατά της διαφθοράς της Βαρκελώνης, προσπαθώντας να βρει περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση και κατά πόσον ισχύουν οι συγκεκριμένες καταγγελίες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
