Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλωναρίδης ή Καλτσάς το δίλημμα του Αναστασίου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται τον παρτενέρ του Καρέλη στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι τραυματίας και να τίθεται νοκ άουτ ενώ δεν υπολογίζεται και ο Μλάντεν Πέτριτς, που λείπει με άδεια έως τη Παρασκευή.

Με αυτές τις δυο απουσίες, ο Γιάννης Αναστασίου έχει να επιλέξει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στον Νίκο Καλτσά και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη για παρτενέρ του Νίκου Καρέλη στην επίθεση.

Φαβορί, μέχρι στιγμής, είναι ο Καλτσάς με τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται με 4-4-2 προκειμένου να χωρέσουν οι δυο επιθετικοί.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός Ρόμπιν Λουντ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ