Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αναστασίου: Θέλει υπομονή, κατοχή και... μηδέν

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θέλει ανυπομονησία από τους παίκτες του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παραμονές του αγώνα με τη Μπριζ στη Λεωφόρο, ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή, να κρατήσουν τη μπάλα αλλά και το μηδέν στην άμυνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα GOALNEWS, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, είπε στους παίκτες του: “Δεν χρειάζεται να μπούμε στο ματς με φουλ επίθεση. Θέλει υπομονή και κατοχή της μπάλας.Να είστε βέβαιοι πως θα βγάλουμε φάσεις για να βάλουμε το γκολ, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μας κυριεύσει η ανυπομονησία.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Πάρα πολύ σημαντικό και αυτό απαιτεί 100% συγκέντρωση και ηρεμία στις κινήσεις και αποφάσεις μας. Και πάνω από όλα, να μην έχετε ποτέ στο μυαλό σας το αν έχει ή όχι προβλήματα ο αντίπαλος. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να μας κάνουν ζημιά και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε”.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ