"Αν ένας Πρωθυπουργός βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ πρέπει να κάτσει στο σκαμνί" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης διότι όπως ανέφερε από "ευρωπαϊκή χώρα θα την κάνει τριτοκοσμική".
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πάει σε ρήξη και υποστήριξε ότι σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο στις 30 Ιουνίου θα πτωχεύσει χώρα. "Από εκεί και μετά παίρνει ο διάολος όλους μας και πρωτίστως αυτόν που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης".
Ο κ. Λεβέντης τόνισε ωστόσο ότι θεωρεί πως ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα ωστόσο αυτή η συμφωνία δε θα περάσει από τη Βουλή. "Όταν γίνει γνωστή η συμφωνία θα φανεί ότι είναι τρις χειρότερη από του Σαμαρά και πιστεύω θα γίνει έκρηξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ".
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η χώρα χρειάζεται μια οικουμενική κυβέρνηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την άποψή του θα διασπαστεί σε τρία κόμματα καθώς και ότι βλέπει εκλογές τον Σεπτέμβριο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Και αυτος που μας εβαλε πρεπει να κατσει στο σκαμνι......
Γιατι στο σκαμνι και όχι σε ηλεκτρικη καρεκλα;;; Με την διαδικασια ,βεβαια, του .. κ α τ ε π ε ί γ ο ν τ ο ς.