ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η κλήση σε απολογία του Κριστιάνο Ρονάλντο, από τον αθλητικό δικαστή της Primera Division, για χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, θέλοντας φυσικά να αναδείξει πως σε μία χώρα που... σέβεται τους πολίτες της όλα λειτουργούν όπως πρέπει, σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου Περέιρα και Κασάμι ακόμα δεν έχουν κληθεί σε απολογία. «Πρέπει να τιμωρηθεί από πρόστιμο ως και αποκλεισμό. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις χειρονομίες και σε οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να ξεσπάσει βία μεταξύ των θεατών», ανέφερε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας. Από την εφημερίδα σημειώνεται επίσης το ραντεβού της ΑΕΚ με το ΥΠΕΚΑ, την προσεχή Δευτέρα. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην εξαιρετική παρουσία του Σιμόες, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα αλλά και στην περίπτωση του Λούκας, που φέρεται να απασχολεί την Ενωση. Αναφορά γίνεται και στο μπάσκετ, με τους Ιγκλις και Σάκοτα να καλούν τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσουν βροντερό «παρών» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
SPORTDAY
Με τα μεταγραφικά ασχολείται κυρίως η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στην «κάψα» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και της ΑΕΚ, για την απόκτηση του Λούκα και στα «παζάρια» που γίνονται στη Βραζιλία από τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου». Αναφορά γίνεται επίσης στον γκολκίπερ που θα αποκτήσει η Ενωση αλλά και στην περίπτωση του Τασουλή, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ. Αναφορά γίνεται και στη συνάντηση της Δευτέρας, μεταξύ της Ένωσης και του ΥΠΕΚΑ, αναφορικά με το γήπεδο.
LIVE SPORT
Με το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία ασχολείται κυρίως η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στην περίπτωση του 20χρονου επιθετικού της Κρισιούμα, Μπρούνο Λόπες, για το οποίο αναφέρονται οι Βραζιλιάνοι, ενώ γίνεται λόγος και για τη συνέχιση του σκάουτινγκ από τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης.
GOAL
Για «ταξίδι με ανακαλύψεις» κάνει λόγο η εφημερίδα η οποία στέκεται στην περίπτωση του Μπρούνο Λόπες και στις επαφές που φέρεται να έχει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στον Λούκα και σε άλλες δύο περιπτώσεις από τη Βραζιλία. Παράλληλα, το «Goal» επισημαίνει και το ραντεβού της Δευτέρας, ανάμεσα στην ΑΕΚ, τον Δήμο και την Πολιτεία, σχετικά με το γήπεδο, όπου τονίζεται: «Έτοιμοι στην ΑΕΚ για τη συνάντηση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μακάρι ρε παιδιά όλοι σας που μου απαντήσατε αν χετε δίκιο.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ. Απλά με τον Μελισσανίδη ελπίζαμε ότι πλέον δεν θα μαστε η τελευταία τρύπα του Ζουρνά (που λένε στο χωριό μου) στο πρωτάθλημα.Και πάλι όμως ότι θέλει μας κάνει ο γαύρος στα εξωαγωνιστηκά .Μακάρι να πάρουμε και καλύτερους παίκτες απο τον Μαρτίνεζ,αν και πολύ δύσκολο - Δημήτρη μου ζω Αγρίνιο και τον βλέπω κάθε εβδομάδα στο γήπεδο.Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα στη θέση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του.Άντε ο Ντομινγκες το πολύ.Μην κοιτάς που είναι 27 χρονών πολύ Λατίνοι παίκτες είναι παικταράδες και απλά επιλέγουν να μην έρθουν στην Ευρώπη ή έρχονται για πολύ λίγο.Στο χέρι σου είναι να τους πείσεις (π.χ. Ζιλ - στόπερ της Κορίνθιας μεγάλη αμυντικάρα αλλά ακριβός άρα δεν μας κάνει.Εγώ όμως βλέπω ότι δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς η ιστορία μέχρι στιγμής μου θυμίζει πολύ Σαββίδης.Ήρθε με τυμπανοκρουσίες.Τους υποσχέθηκε ανακαίνιση Τούμπας,παικταράδες,πληρωμή χρέους και δεν έκανε τίποτα (έχω αδερφό ΠΑΟΚτση και ξέρω).Όταν είμαι ένας άνθρωπος που έζησα την μεγάλη ΑΕΚ της δεκαετίας 80' και 90' από κοντά, αφού ζούσα Αθήνα τότε, αλλά και σε άλλες πόλεις που ακολουθούσα,δεν αντέχω να βλέπω την ΑΕΚ το πως κατάντησε και παικτάκια που όλη τη χρονιά τους κάνατε κορυφαίους επειδή νικούσαν την επισκοπή.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΙΛΕΔΗ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ....ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ??????????Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.Κάθε χρόνο λέμε θα πάμε καλύτερα και κάθε χρόνο χειρότερα.Ξυπνήστε και επαναστατήστε.Δεν είμαι γαύροι να μαστε κουτόχορτο ότι μας λέει ο κάθε Μελισσανίδης.Και σας το λέει ένας που τον έζησε στα καλά του - όταν πραγματικά είχε όρεξη να τα βάλει με όλους και όλα όχι όπως είναι τώρα.
Αρες μαρες κουκουναρες λες...Μπορεις να μας εξηγησεις τι εννοεις με το ''Κάθε χρόνο λέμε θα πάμε καλύτερα και κάθε χρόνο χειρότερα'' που λες??Τι χειροτερο εγινε δηλαδη στα αγωνιστικα φετος απο περσυ στη γ΄για πες μας...Μαρτιο εχουμε ακομα ελεος ρε μιρλες αρχισατε απο τωρα για τις μεταγραφες??Κατσε να γινουν πρωτα και μετα κλαψουρισε αμα δεν σου αρεσουν οι παικτες που θα ερθουν...Οσο για το ''Μακάρι να πάρουμε και καλύτερους παίκτες απο τον Μαρτίνεζ,αν και πολύ δύσκολο''... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που λες καλα κρασια ,τι σχολιο να κανεις μετα απο αυτο πωπω τυφλα να εχει ο Μεσι και ο Ροναλντο μπροστα στο Μαρτινεζ
Εγώ είμαι καλά κρασιά?Που μου βάζεις στη συζήτηση τον Μέσσι και τον Ρονάλντο?Εντάξει ρε αδερφέ ότι πεις....Θα φανεί στο τέλος ποιος θα χει δίκιο.Και να σου πω κάτι?ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙσΕΣΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. Υ.Σ. πέρυσι είμασταν Γ' εθνική και φέτος είμαστε β' εθνική.ΟΥΑΟΥ ΕΚΣΤΑΣΗ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΙΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ. Μου φαίνεται ότι ξεχνάς ότι η ΑΕΚ δεν είναι Παναιτωλικός που θα πανηγυρίζει την άνοδο στη σουπερλίγκα αλλά μια ομάδα με 29 τίτλους (35 αν βάλω και τα πρωταθλήματα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αθηνών) και που έχει κάνει ομάδες όπως η Ρεαλ (2 φορές) ,η Κουνς Παρκ Ρείντζερς, η Μπάγερν Λεβερκούζενη Ίντερ, η Ρόμα και άλλες πολλές ....Εγώ έτσι την έζησα,έτσι θέλω να την βλέπω και έτσι θα την κρίνω.Αν δεν σ'αρέσει λυπάμαι.Η άποψη του καθενός δεκτή.
xrikioss - Φιλαράκο αναρωτήσου μήπως το κουτόχορτο το τρως εσύ, γιατί αυτά που γράφεις εδώ είναι ακριβώς αυτά που λέει ο Τσουκαλάς στις εκπομπές του... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ όμως, δυστυχώς για σένα, οπότε αυτά που προσπαθείς να "περάσεις" εδώ, τράβα πούλα τα πουθενά αλλού. Και εξηγούμαι αμέσως. Κατ αρχάς, παικτάκια τους παίκτες της ΑΕΚ δεν θα τους λες. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν πάνω από ένα χρόνο ουσιαστικά ΑΗΤΤΗΤΟΙ, και ο φετινός τους στόχος δεν ήταν ούτε το ... C.L. ούτε το πρωτάθλημα της λίγδας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΥΤΕ καν η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά να αντιμετωπίσουν ΑΥΤΕΣ ακριβώς τις ομάδες που αντιμετώπισαν φέτος και να ανεβάσουν ΠΕΡΙΠΑΤΟ την ομάδα (όπως ακριβώς φαίνεται να γίνεται ως τώρα). Εκτός από αυτό όμως, οι φετινοί παίκτες της ομάδας ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΣΑΝ ΑΥΓΟ όλες τις ομάδες της Α που βρέθηκαν μπροστά τους στο κύπελο, και ουσιαστικά ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ και τα ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ του γαύρου πρόσφατα, από τους οποίους συνολικά (και στα δύο ματς) ήταν καταφανώς ανώτεροι και τους ανάγκασαν ΞΑΝΑ να εκτεθούν σε όλη την Ελλάδα, με Λαμπρόπουλους στο πρώτο ματς (όπου έπρεπε να έχει πέσει τριάρα), τις συνεχείς ξεφτυλισμένες αναβολές (γιατί ΕΤΡΕΜΑΝ τους παίκτες μας και έπρεπε να μας έρθουν ξεκούραστοι) ,τους αισχρούς επόπτες (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ματς), και αγωνιστικά τις ΜΗΔΕΝ ευκαιρίες σε 180 ολόκληρα λεπτά (αν εξαιρέσουμε ένα δοκάρι), και τα ΔΥΟ ΑΚΥΡΑ γκολ..(το ένα από ανύπαρκτο φάουλ μετά από καμιά δεκαριά συνεχόμενα ανύπαρκτα φάουλ και το άλλο από ΧΕΡΟΥΚΛΑ στο 89...) . Κι έρχεσαι εσύ -εκμεταλλευόμενος μια χερούκλα στο 89- να αποκαλέσεις τους παίκτες της ΑΕΚ "παικτάκια"? Λες και ήταν υποχρεωμένοι να κερδίσουν και τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, αλλά και όλα τα παραπάνω που γράφω ? Παικτάκια αυτοί που έφτασαν το γαύρο μια ανάσα από μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες της ιστορίας του (να αποκλειστεί μετά από τέτοια ΟΡΓΙΑ- από μια ομάδα με ΥΠΟΟΧΤΑΠΛΑΣΙΟ μπάτζετ) ??? Δεν ήταν λογικό οι (πιο έμπειροι ) παίκτες του γαύρου να ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ και να βγουν μαζικά μπροστά στο τέλος αφού μετά 3-4 λεπτά τελείωνε το ματς, θα αποκλείονταν και κινδύνευαν
μέχρι και με... ξύλο από τους οπαδους τους ??? Κι αν λοιπόν δεν υπήρχε η ΧΕΡΟΥΚΛΑ ακόμα θα τους κυνήγαγαν... ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ λοιπόν αυτοί οι παίκτες? Καλά, δε ντρέπεσαι λίγο ??? Το θέμα μου όμως δεν είναι τα παραπάνω. Γράφεις για τον Μιχάλη τον Κασάπη, όμως ο Κασάπης έφαγε καμιά 30αριά αγωνιστικές τιμωρία (επειδή κυνήγαγε τους Δημητρόπουλους) και αν ο Μιχάλης ο Κασάπης έπαιζε στην ΑΕΚ ΜΕΤΑ το 1996, δε θα έπαιρνε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Πέρασαν από την ΑΕΚ πολύ μεγαλύτεροι παίκτες από τον Κασάπη, πέρασε ολόκληρος ΡΙΒΑΛΝΤΟ, κι όμως η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Παρότι τους έριξε ΤΕΣΣΕΡΑ (4), τους διέσυρε, είχε μακράν καλύτερη ομάδα, καλύτερη επίθεση και άμυνα, περισσότερες εκτός έδρας νίκες κλπ κλπ κι όμως το πρωτάθλημα ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ. Και όχι μόνο αυτή, αλλά και ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ. Και ξέρεις τι έλεγαν και τότε τα τσουκαλάκια? "ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ και φτιάξτε ομάδα", αυτά δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ που έρχεσαι και μας λες εσύ τώρα... Αυτά ακριβώς που έλεγαν στο Σαββίδη πέρσι , όταν έριξε πάνω από 15 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και στο τέλος ΠΑΛΙ του τα ΞΑΦΡΙΣΑΝ οι πονηροί του λιμανιού... ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ... ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΑΙΣΧΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΟΠΟΥ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 365 ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ????? ΑΝΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΒΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ?? Τα ίδια κάνατε όμως και με το Ντέμη, και τα είδατε τα αποτελέσματα. Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα στα χαρτιά και μας βύθισαν στην εσωστρέφεια.. Ε, λοιπον ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ !!! ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ δεν πρέπει να βάλει ο τίγρης και να μη φέρει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, αν προηγουμένως δεν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 50-50... Τα... "φτιάξτε ομάδα να κερδίσετε και τη διαιτησία"... κι άλλα
τέτοια γραφικά, απλά ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ. Τη διαιτησία, αν αυτή θέλει πραγματικά να σε κάψει, δεν την κερδίζει ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.Ειδικά σε μαραθώνιο 30+ αγωνιστικών... και όλα αυτά τα έχει ζήσει όλη η Ελλάδα στο πετσί της μια εικοσαετία τώρα... ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ λοιπόν να μη ρίξει ο Τίγρης για μεταγραφές κλπ (και για μένα ούτε για γήπεδο δεν αξίζει τον κόπο), αν προηγουμένως δεν εξασφαλίσει ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 50-50. ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ 50-50 ΝΑ Μ-Η-Ν ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ !!! Κι αυτά που μου γράφεις εσύ φιλαράκο (λες και είσαι ουρανοκατέβατος στην Ελλάδα),με τα κουτόχορτα και να μην ασχολούμαστε με το μίασμα που συνεχίζει να οργιάζει (όσο ποτέ άλλοτε) τράβα πες τα σε κανα ρεντ πλάνετ, τίποτα τιβι ματζικ κλπ για να πάρεις τα εύσημα από τσουκαλάδες, καραπαπάδες, θεοδωριδηδες και χοντρούς.
Είπα και γω.Ακόμα να με πεις κάποιος γαύρο?Ανησύχησα.....ΟΚ αδερφέ.Ότι πεις φίλε.Πότε δεν θα κάτσω να φαγωθώ με συνοπαδό μου.Και όπως είπα πάνω δεν θα κάτσω να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας.Μακάρι να σαι πάντα έτσι αισιόδοξος και να πάνε όλα καλά.Απλά αν θέλεις να ακολουθήσουμε την δικιά σου λογική τότε η ΑΕΚ πρέπει να μείνει στη Β' εθνική για πάντα.Για το 50-50 δεν θα το εξασφαλίσουμε ΠΟΤΕ.Γιατί παλικάρι μου όταν παίρναμε πρωτάθλημα υπήρχε η παράγκα του Βαρδιλογιάννη.Όλοι οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαιτήτες παίζανε βάζελο.Και όμως το πήραμε.Γιατί είχαμε ομάδα.Μην με λες ουρανοκατέβατο γιατί τα όργια που έλβεπες εσύ στη Τιβι εγώ τα είδα live.Αλλά είπαμε σ'αυτό το σάιτ δεν πρέπει να γίνει κριτική....Ολά βαίνουν καλώς.Εντάξει λοιπόν....Απο δω και πέρα θα μιλάτε μόνο εσείς οι ΑΕΚαρες και οι υπόλοιποι «γαύροι» δεν ξαναμιλάμε για τίποτα.Αλλά δεν πειράζει.Εγώ τουλάχιστον πρόλαβα και έζησα μεγάλες στιγμές με την ΑΕΚάρα μου απο Φιλαδέλφια μέχρι και εξωτερικό (Καμπ νου αν σου λέει κάτι)και αν δεν έκανα οικογένεια,θα την ακολουθούσα και πάλι παντού-και ας κάνω κριτική.Αλλά ξέχασα εσύ ξέρεις καλύτερα «ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ»ΟΚ φίλε ευχαριστώ
Τα "ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ" κλπ είναι φαντασιώσεις σου που ουδέποτε είπα, οπότε μην κλαίγεσαι γιατί δεν συγκινείς κανέναν... Μπορεί να μην είσαι γαύρος (και ειλικρινά ούτε καν με ενδιαφέρει), έχεις μάθει όμως να μιλάς και να σκέφτεσαι σα γαύρος, ή ακόμα καλύτερα σα ραγιάς. Γιατί έτσι σε οδήγησε να σκέφτεσαι ο γαύρος. Και όπως ακριβώς σου έγραψα, ΚΡΙΤΙΚΗ δεν είναι να αποκαλείς τους παίκτες της ΑΕΚ φέτος ¨παικτάκια", (για τους λόγους που σου ανέλυσα λεπτομερώς πιο πάνω), αλλά ΝΤΡΟΠΗ. Επίσης,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν παριστάνουμε τα μωρά εδώ μέσα να συζαγωνιζόμαστε ποιος έχει πάει πού με την ΑΕΚ... το που έχω πάει εγώ με την ΑΕΚ (και πηγαίνω ακόμη) δε σου περνάει καν από το μυαλό, και φυσικά δε θα το γράψω εδώ πέρα γιατί δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν. Κι έρχεσαι λοιπόν πάλι με τα ¨γαυροεπιχειρήματα¨να μου συγκρίνεις τη ΧΟΥΝΤΑ μετά το 96, με την παράγκα του Βαρδινογιάννη νωρίτερα, και θες να σε πάρω και στα σοβαρά ότι δεν τα έβλεπες από την TV ?? Κι ενώ επί... Βαλιτσογιάννη πήραν πρωταθλήματα ΟΛΟΙ, (μέχρι κι ο ΠΑΟΚ με τη Λαρισα) και ενώ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ τα λεφτά του C.L. στη μέση ? Μήπως θυμάσαι ότι μόλις μπήκαν τα λεφτά του C.L. στη μέση, το ΕΧΑΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ τη δεύτερη χρονιά το πρωτάθλημα από το βάζελο (με το γκολ του Μπορέλι, αλλά και το ΣΠΑΝΕΑ) παρότι είχες -ίσως- την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών ?? Την παράγκα λοιπόν με καλύτερη ομάδα φυσικά και μπορείς να την κερδίσεις, τη ΧΟΥΝΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Κι αν δεν το έχεις ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ αυτό εδώ και ΕΙΚΟΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (δεν είναι ένα και δύο) και συγκεκριμένα μετά το 96, είσαι πραγματικά ουρανοκατέβατος. Τη χούντα θα τη νικήσεις, μόνο αν τη ΡΙΞΕΙΣ. Και φυσικά θα το εξασφαλίσουμε το 50-50, αλλιώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ... Γιατί αν δεν το εξασφαλίσουμε, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Διαφορετικά να ανέβεις να κάνεις ΤΙ ??? Να παριστάνεις τον ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ μια ζωή, με αποτέλεσμα να βυθίζεσαι στην εσωστρέφεια και τελικά να ξαναπέσεις στο ερασιτεχνικό ??? Και να στο πω κι αλλιώς... και ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ : Αν
δεν εξασφαλιστεί το 50-50, τη χούντα δεν την κερδίζεις, ούτε και το ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΙ (που έγραψε κι ο φίλος πιο πάνω) ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΓΚΕΓΚΕ ? Κι αυτά που σου λέω είναι πράγματα που τα ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ παλικάρι μου .. Αλλά τέτοιους αντίπαλους "οπαδούς"σαν κι εσένα έχουν ανάγκη εκεί κάτω στο λιμάνι... Κορόιδα έχουν ανάγκη, ουρανοκατέβατους για να τους δουλεύουν και κυρίως ΡΑΓΙΑΔΕΣ! (να τους πιάνουν λίγο τον κ... και να λένε κι .."ευχαριστώ, δεν έγινε και τίποτα!" .....) Κατάλαβες τώρα?
Τον Μεσι και τον Ροναλντο τον βαζω στη συζητηση γιατι εσυ κανεις λες και ο γαυρος αν τον παρει θα ειναι λες και απεκτησε παικτη τετοιου βεληνεκους...Το ''καθε χρόνο λέμε θα πάμε καλύτερα και κάθε χρόνο χειρότερα'' που ειπες παλι δεν το εξηγησες δηλαδη θες να μας πεις οτι ηρθαν χειροτεροι παικτες στη β' απο τη γ' και η ομαδα παει χειροτερα αγωνιστικα??Μεχρι στιγμης για του χρονου η ομαδα εχει ανακοινωσει τον Σιμοες αυτη την κινηση να κρινεις αν σου αρεσει ή οχι και αν κανει για την ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωταθλητισμου οταν θα επιστρεψει στην κατηγορια που ανηκει...Την μιρλα και το κλαψομουνιασμα που κανεις χωρις λογο και αιτια δεν την καταλαβαινω και τονιζω εχουμε ακομα Μαρτιο εκτος αν πιστευεις οτι τα 100 ονοματα που γραφονται στις φυλλαδες και σε κατι ακυρα σαιτ τυπου sportdog θα ερθουν στην ομαδα
Ξέρουμε όλοι (και οι φίλαθλοι και οι διοίκηση) ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές για να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Άρα υπάρχει η διάθεση να ενισχυθούμε με παίκτες. Εγώ προβληματίζομαι όταν ακούω κάποια ονόματα προς τα έξω αλλά δέν πιστεύω και όσα γράφονται. Ο Μίλο για μένα είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και άν του δώσουνε λεφτά θα μας φέρει πραγματικά καλούς παίκτες. Ο Λούκα παίζει σε μιά Κρισιούμα..οκ...δέν τον ξέρουμε και δέν τον έχουμε δεί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζει..οκ...για να μπεί στη διαδικασία όμως η Κρουζέιρο να τον αποκτήσει που είχε 2 σερί πρωταθλήματα και παίκτες που είναι διεθνείς με την Βραζιλία, κάτι θα είδε. Γράφουν εδώ και 3-4 μέρες για τον Μπρούνο Λόπες, είναι ένας επιθετικός 19 χρονών που κανένας μας δέν ξέρει και πρόσφατα κλήθηκε στην U21 της Βραζιλίας. Αν μή τι άλλο, πρέπει να είναι διαμαντάκι που σε λίγα χρόνια άν δουλέψει θα πάρει μεταγραφή εκατομμυρίων. Άρα τα ονόματα που ακούγονται από την Βρζιλία είναι πολύ ενθαρρυντικά, φτάνει να προχωρήσουν κιόλας γιατί χρειάζεται να σκάσεις 2-3 εκατομμύρια για να τους πάρεις και τους δύο. Δέν είναι πολλά άν σκεφτείς ότι τόσα λεφτά τα πήρε η ομάδα φέτος από τους χορηγούς. Από Ελλάδα πάλι, δέν έχω δεί ποτέ τον Μαρτίνεζ αλλά έχω φίλους Αγρινιώτες που λένε είναι παικταράς. Εγώ δέν μπορώ να καταλάβω πώς ένας παίκτης 27-28 του που ήρθε στον Παναιτωλικό θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Γιατί έχουμε δεί και κάτι άλλους που έκαναν τη διαφορά σε ομάδες όπως ο Αστέρας (μιλάω για τον Εντερ) να είναι σκέτες αποτυχίες. Όπως ο Μπέλεκ, όπως ο Νασούτι, όπως ο Ρίκκα, όπως ο Μπέρνς, όπως ο Λαγός, όπως ο Καπετάνος και μπορώ να θυμηθώ πολλούς άλλους που είναι χαμένα λεφτά. Προσωπκά εχω αμφιβολίες για τον Μαρτίνεζ. Όπως και για τον Τασουλή. Γράφτηκε ότι θα πάρουμε τον Τασουλή για μπακ-απ του Σοιλέδη και τον Πεταυράκη θα τον αφήσουμε ή ελεύθερο ή δανεικό. Αν είναι δυνατόν, ο Πεταυράκης είναι ένα χρόνο πιό μικρός από τον Τασουλή και συνεχώς εξελίσσεται το παιδί. Γράφουν για Γοδόι και άλλους. Δέν πιστεύω πως αυτές θα
είναι οι μεταγραφές μας. Εγω περιμένω ονόματα που δέν έχουν ακουστεί και θα έχουν ποιότητα. Δέν περιμένω με Τασουλή και λοιπούς να πάμε στη νέα σεζόν. Και θυμηθείτε, ο γαύρος θα είναι πιό ενισχησμένος του χρόνου. Δέν γίνεται να του ξαναβγούν τόσο μάπα οι μεταγραφές. Οπότε πρέπει να προβλευθεί αυτό και σε περίπτωση που του ξαναβγούνε μάπα, να το πάρουμε το πρωτάθλημα με περίπατο. Έτσι χτίζεις ομάδα. Βάζεις 5εκατομμύρια για μεταγραφές και τα παίρνεις πισω μετά από την Ευρώπη. Και ο κόσμος της ΑΕΚ διψάει για τίτλους, δέν μπορεί να περιμένει να πάμε πρώτα Ευρώπη (να βγούμε 2-3-4οι στο πρωτάθλημα) και μετά αφού θα είναι σίγουρα τα λεφτά να γίνουν μεταγραφές.
ο μαρτινεζ εκλεισε στον γαυρο κ εμεις κοιμομαστε με τα τσαρουχια!!!!δοκιμασμενη λυση κ σχετικα φτηνος....ο λουκα αγνωστος κ δεν ξερουμε αν θα πιασει......παιχτες που θα βοηθησουν απο το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο ιτανζ..βιγιαφανες..γουτας..ναπολεονι... κ κονε του λεβαδειακου που νομιζω ειναι ελευθερος!!!
Που δοκιμαστηκε ρε φιλε? Στον Παναιτωλικο? ΠΟσοι εχουν "δοκιμαστει" σε τετοιες ομαδες και οταν πηγαν σε μεγαλη ηταν αγνωριστοι? Στη Β Ισπανιας σε 35 συμμετοχες ειχε 1 γκολ και 1 ασσιστ, ενω στη Χιλη που παιζε πιο πριν ειχε 2 ασσιστ. Βρηκε τωρα την ηρεμια του στο Αγρινιο και , χωρις αγχος, εκανε παπαδες. Μπορει να κανει τα ιδια και στον γαυρο, αν πραγματι τον εκλεισε, αλλα οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος του.
φιλαρακι μου μπορει να εχεις δικιο που λες για την ηρεμια κ οτι δεν εχει δοκιμαστει σε μαγαλη ομαδα..αλλα θυμησε μου ο λουκα σε ποια ομαδα παιζει σε μια κρισιουμα!!ο μαρτινεζ τουλαχιστο εχει φαει τον πρωτο χρονο προσαρμογης στην ευρωπη!!
Μη βιαζομαστε να κρινουμε. Ακομα μεταγραφες δεν ειδαμε και ειμαι σιγουρος οτι κανενας μας δεν ξερει το Λουκας (αληθεια ποσοι ξερουμε και τι Κρισιουμα εκτος απο οσους ασχολουντε με στοιχημα?). Και ακομα ας μη κανωμε και συγκριση με (πιθανες) μεταγραφες που θα κανει ο θρυνος. Στο κατω κατω ο χαρτινος των πολλων ''τιτλων'' και περισσοτερων εκατομμυριων ποιους παικτες πηρε περσι? Και ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι (και δικοι μας) περσι οταν ακουγαν τα ονοματα που παριναν οι γαυροι και τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολλα (αληθινα η ψευτικα) λεφτα που τους στοιχισαν, πιθανοτατα να λεγανε για τους ''παιχταραδες'' που εφερνε ο οσφπ. Τελικα ανεξαρτητως ποσα λεφτα (απο το τσαμπιονς λιγκ) εδωσε η δεν εδωσε ο θρυνος, αυτο που ολοι ειδαμε ηταν οτι χρειαστηκαν 180 λεπτα και μπολικο σπρωξιμο απο διαιτησια (στο πρωτο) και τυχη (στο δευτερο) για να αποκλεισουν της ΑΕΚ μας που ακομα και προς το παρων αγωνιζεται στη β κατηγορια. Ας περιμενομε λοιπον και μετα να κρινομε. Οπως ειπε και καποιος ολυμπιακος αυτοι παιρναν το μεγαλο ταλεντο Βλαχοδημο, αλλα τελικα η ΑΕΚ του γελασε και πηρε το Μανταλο! Ας κρινουμε λοιπον εκ του αποτελεσματος και εντος γηπεδου τις οποιες πιθανες μεταγραφες μας και των αλλων.
Ο Μαρτίνεζ λέγεται ότι έκλεισε Ολυμπιακό.Με 500.000.Πολύ λίγα λεφτά για την αξία αυτού του παίκτη.....Ενώ εμείς πάμε να πάρουμε τον Τασουλή (???????????) ένα αριστερό μπακ που είναι χειρότερο από τον Σοιλέδη και ότι τσιμπήσουμε τσάμπα από ομάδες β'εθνικής Βραζιλίας....Σίγουρα η μπόχα του θρύνου είναι μεγάλη στο ελληνικό ποδόσφαίρο αλλά τ'ότι ο μεγαλομέτοχος δεν βάζει το χεράκι στη τσέπη δεν του φταίει κανένας.Δηλαδή ήμαρτον να χάσουμε τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τόσο λίγα λεφτά....Αλλά ξέχασα εμείς θα πάρουμε τον παικταρά από την Β' Βραζιλίας με 12 γκολ σε πέντε χρόνια. Κοιτάξτε να πιέσετε το αφεντικό να βάλει κάνα φράγκο και σταματήστε επιτέλους ν'ασχολείστε με τους κ@λ@γαύρους. ΑΕΚτσίδικο σάιτ και έχουμε καταντήσει οι μισές ειδήσεις να ναι γι'αυτούς...Το ξέρω ότι οι μισοί εδώ μέσα θα με βρίσουν (θα με πουν κρυφγαύρο,κρυφοβάζελο κ.α) αλλά δεν με νοιάζει.Δεν θα κάτσω να αποδείξω τι είμαι.Και μέσα σας οι περισσότεροι σωστοί ΑΕΚτσήδες (εκτός από κάφρους και πρόβατα) ξέρετε ότι έχω δίκιο.Σεβαστείτε τον κόπο και την οργή μου και περάστε το σας παρακαλώ.
Κατανοητη η αγανακτηση σου ως ενα σημειο. Και συμφωνω για διαφορους λογους οτι ο Λουκα δεν ειναι λυση. Αλλα απο την αλλη και για τον Μαρτινες δεν ειμαι σιγουρος. Σκεψου οτι αν εκανε τα π[ροηγουμενα χρονια εστω το 70% οσων κανει φετος, δε θα κατεληγε να παιζει στα 27 του στον Παναιτωλικο. Οπως λοιπον πολλοι "παιχταραδες" μικρων ομαδων δεν πιανουν σε μεγαλλες, ετσι θεωρω πολυ πιθανο να συμβει και με τον συγκεκριμενο. Στον Παναιτωλικο τα πραγματα ειναι πολυ ηρεμα και δεν υπαρχει καμια πιεση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πιστευω οτι τα χρηματα πρεπει να δοθουν για παιχτες απο το εξωτερικο. Απο Ελλαδα μονο σε ταλαντουχους Ελληνες. Και οι περισσοτεροι καλοι παιχτες του εξωτερικου, δε θα δεχτουν να κλεισουν σε ομαδα που δεν εχει εξασφαλισει την ανοδο στη ΣΟυπερ Λιγκ. Αρα νομιζω οτι τον μηνα μετα απο την ανοδο θα καταλαβουμε τι στοχους εχει η διοικηση. Αλλωστε ο Λουκα απ οτι λενε κοντα στο μυριο κοστιζει. Δηλαδη ναι μεν πιθανον να ειναι λαθος επιλογη, αλλα τα λεφτα ειναι αρκετα. Και οταν πανε να δωσουν τοσα για παιχτη μιας μικρης ομαδας της Βραζιλιας, φανταζομαι οτι θα υπαρξουν αλλες περιπτωσεις στις οποιες θα ξοδεψουν περισσοτερα.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Μήτσο... Tοβάρος της φανέλας της ΑΕΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και έχει πλακώσει παίκτες και παίκτες. Επίσης: ΜΑΚΡΙΑ από Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή (εκτός κι αν βρεθεί καμιά τρομερή ευκαιρία...) Έχουμε ήδη αρκετούς Έλληνες και πολύ ταλαντούχους. Η ομάδα έχει απόλυτη ανάγκη αυτή τη στιγμή 3-4 ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ που θα κάνουν τη διαφορά, στις γνωστές θέσεις. Δεν ξέρω αν ο Λούκα -που υποτίθεται είναι στόχος-είναι τέτοιος παίκτης, αλλά παίκτης διαφοράς είναι (και όσο τον έχουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρακολουθήσει) κατά πάσα ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ο ΣΙΜΟΕΣ, που έχει ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ. Όσο για το φίλο παραπάνω, η "οργή" και η "αγανάκτηση" είναι απόλυτα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ, αφού βρισκόμαστε τέλη Μάρτη, οι μεταγραφές δεν έχουν αρχίσει ΚΑΝ, (παρόλα αυτά έχουμε πάρει ήδη τον Σιμόες), αρα οι όποιες "κριτικές" πρέπει να γίνουν πολύ αργότερα και πάντα ανάλογα με το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο τίγρης φυσικά και ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται κάποιους παίκτες από το ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ και δε χρειάζεται κανενός είδους συμβουλές. Τέλος, πολύ καλά κάνει το 365 και ασχολείται αρκετά και συχνά με τα μιάσματα του πειραιά, (μην πω ότι πρέπει να ασχολείται και περισσότερο) αφού αυτοί (και η μπόχα τους) είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας αντίπαλος στη συνέχεια, οπότε πρέπει να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ενημερωμένοι ΕΙΔΙΚΑ για τις κινήσεις του ΤΙΓΡΗ ώστε να τελειώσει η 20χρονη χούντα τους εξωαγωνιστικά.............. Διαφορετικά, ό,τι μεταγραφικές κινήσεις και να κάνει, δε θαχουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα και αντίκρισμα (και το ξέρει καλά...) και τα χρήματα που ενδεχομένως θα μπουν στην ΑΕΚ θα τα ξαφρίσουν ΠΑΛΙ οι πονηροί, όπως ξαφρίζουν τους πάντες όλα αυτά τα χρόνια...
Πολυ σωστη αποψη φιλε μου και εγω τα ιδια λεω αλλα γαυρο θα σε πουν και εσενα, οπως ειχα γραψει με πορδες αυγα δεν βαφονται.. αν δεν μπει το χερι στην τσεπη ομαδα να διεκδικησει το πρωταθλημα δεν κανουμε ομαδες με τα ψεματα δεν γινονται ( βλεπε ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ). Λενε οτι ο μαρινακης κοροιδευει τους γαυρους αλλα καθε χρονο νταμπλ περνει.. μαλλον εμεις τρωμε το κουτοχορτο...