Παρέλυσε η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα, μετά το διπλό τροχαίο που έγινε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο της Δωδώνης και συγκεκριμένα στο 62ο χιλιόμετρο.
Το πρώτο τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα όταν ΙΧ εξετράπη αρχικά της πορείας του και στην συνέχεια συγκρούστηκε με νταλίκα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα. Το δεύτερο έγινε στο ίδιο σημείο, αλλά στο ρεύμα προς Ιωάννινα, όταν όχημα της παραχωρησιούχου σταμάτησε για να έχει εικόνα για το τροχαίο και να συνδράμει. Ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας όμως κατεβαίνοντας στο οδόστρωμα παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα.
Η κατάσταση του οδηγού του ΙΧ και του εργαζόμενου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ατύχημα εμπλέκονται τρία οχήματα, ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι επιβάτες. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τη συμμετοχή 13 πυροσβεστών και 4 οχημάτων.
Λόγω του τροχαίου, αυξημένη είναι η κίνηση στο σημείο με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα.
Πηγή: protothema.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

