Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Ελλάδα θα θέσει υποψηφιότητα για το EURO 2020


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ έδωσε στην σημερινή συνεδρίαση την έγκριση του και έτσι η Ελλάδα θα θέσει υποψηφιότητα προκειμένου να φιλοξενήσει έναν όμιλο από την τελική φάση του EURO 2020.
Μετά το OK από τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, πήρε και την έγκριση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και έτσι τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί ο φάκελος της ελληνικής υποψηφιότητας.
Το Euro 2020 θα ξεχωρίζει σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, αφού επιθυμία της UEFA και του προέδρου της Μισέλ Πλατινί είναι η διοργάνωση να λάβει μέρος σε 12 ή 13 πόλεις, και αυτό λόγω της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την δημιουργία της του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ