Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Στόχος η σταθερότητα»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται ο Γιώργος Τσάκωνας (ΓΑΣ Σκάλας), προκειμένου αύριο να αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ που φιλοξενείται στη σουηδική πόλη.
Ο πρωταθλητής του μήκους, προέρχεται από τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,όπου είχε καλύτερη προσπάθεια στα 8,15 μ. και συνολικά τέσσερα άλματα πάνω από τα 8,00 μέτρα. Ο 25χρονος έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να βρίσκεται σταθερά σε επιδόσεις στα 8,00 μέτρα. "Θα είναι ένας δυνατός αγώνας. Είναι σημαντικό ότι μετέχουν αθλητές με πολύ καλές φετινές επιδόσεις και τους οποίους θα δω σε λίγες μέρες στο Γκέτεμποργκ. Είμαι καλά και αυτό που θα επιδιώξω είναι να παραμείνω σταθερός στις φετινές μου επιδόσεις", είπε ο άλτης του Δημήτρη Χατζόπουλου, ο οποίος ήταν νικητής στο μίτινγκ "Ρώσικος Χειμώνα".
Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει η παρουσία του Μάικλ Τορνέους (Σουηδία) με φετινό 8,15 μ., του ΦιλανδούΕρο Χααπάλα με 8,11 μ, ενώ θα πάρει ακόμη μέρος ο ολυμπιονίκης Κότσο Μοκοένα (Ν. Αφρική) με 8,01 μ., αλλά και ο Βρετανός Κρι Τόμλινσον. Ο Τσάκωνας με το 8,15 μ. βρίσκεται στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κατάταξης, στο αγώνισμα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ