Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θετική εικόνα στο ξεκίνημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, στο ΣΕΦ.
Στο Α' προκριματικό γκρουπ του μήκους, ο Γιώργος Τσάκωνας (ΓΑΣ Σκάλας) με άλμα στα 7,60 μ. σημείωσε την κορυφαία επίδοση, ενώ επίσης με ένα άλμα ο Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός) είχε άλμα στα 7,54 μέτρα. Πάνω από το όριο των 7,30 μ. προσγειώθηκε και ο Τάσος Γαλαζουλας (ΠΓΣ) με 7,39 μέτρα. Ο Δημήτρης Διαμαντάρας σημείωσε 7,15 μέτρα.
Στον προκριματικό της σφαιροβολίας, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης (Αίολος Πατρών) πέτυχε βολή στα 18,91 μ., που αποτελεί και φετινό του ρεκόρ.
Με εμπόδια έγινε ο προκριματικός των 60 μ., καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος και δεν λειτούργησε το φώτο φίνος στις δύο προκριματικές σειρές. Υστερα από τις σχετικές διαβουλεύσεις αποφασίσθηκε η χρονομέτρηση όλων των σειρών να γίνει με χρονόμετρο χειρός.Την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Μάκης Στεργιούλης (ΑΟ Μεγάρων), καθώς τερμάτισε σε 6.5.
Στις τρεις - πρωινές- προκριματικές σειρές στα 60 μ. των γυναικών, η Ευθυμία Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) τερμάτισε σε 7.76 και κατατάχθηκε πρώτη. Η Κυριακή Σαμάνη (Αίολος) ήταν νικήτρια στην πρώτη σειρά με 7.90, μπροστά από την Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη (ΓΣ Κηφισιάς- 7.91) .
Η 17χρονη Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπία Πατρών), μπορεί τη φετινή σεζόν να έχει ρίξει το βάρος της στις σχολικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά έδειξε σε καλή κατάσταση. Η νεαρή σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον προκριμαιτκό των 400 μ. με 58.17 και έδειξε σε θέση να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων (57.95).
Στα 400 μ. των ανδρών, ο Πέτρος Κυριακίδης ήταν ο γρηγορότερος όλων τερματίζοντας σε 48.96 και στον τελικό θα επιδιώξει να πιάσει το όριο για το Γκέτεμποργκ (47.20). Στην πρώτη του κούρσα στη σεζόν, ο Δημήτρης Γράβαλος (Αρης) επικράτησε στη σειρά του με 49.93. Στη δεύτερη σειρά ο Γιάννης Σταματελόπουλος τερμάτισε σε 49.69.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ