Από αύριο και για ένα μήνα ο Ατρόμητος θα... μετακομίσει στον Ασπρόπυργο, όπου θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας. Αυτό διότι το κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου θα κλείσει λόγω σποράς χειμερινής ποικιλίας στον χλοοτάπητα.
Βέβαια, οι Περιστεριώτες θα χρησιμοποιούν και το μικρότερο γήπεδο του αθλητικού κέντρο, αλλά και αυτό του Περιστερίου ανάλογα με τις απαιτήσεις των προπονήσεων.
Όσον αφορά τη σημερινή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε τον Μανώλη Καλλέργη να δίνει κανονικά το παρών και τον Παναγιώτη Μπάλλα να ανεβάζει ρυθμούς, με τον παίκτη να ενσωματώνεται από την Τετάρτη με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
