Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΚ, τα οποία δεν λένε να κλείσουν αν πρώτα δεν βρεθούν μετρητά. Ο Θωμάς Μαύρος προσπαθεί, αλλά ουσιαστική λύση στο οικονομικό δεν έχει βρεθεί (τουλάχιστον για την ώρα, ευελπιστούμε). Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μιλώντας αποκλειστικά στο aek365 έδωσε εξηγήσεις για όλα. Ξεκαθάρισε πως έχουν τα πράγματα τόσο στο οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό σκέλος, σημειώνοντας πως η προσπάθεια συνεχίζεται.
Μιλώντας στο aek365 ο Θωμάς Μαύρος ήταν απόλυτος στο θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα και τον θέλει να έχει έρθει σε χορηγική συμφωνία με εφοπλιστή: «Δεν έχω μιλήσει ούτε για ποσό, ούτε για τίποτα. Προσπαθώ κάτι να κάνω, συζητάω γενικά όχι με έναν άνθρωπο, αλλά με πολλούς που ενδεχομένως μπορούν να βοηθήσουν, όμως τα πράγματα είναι όπως παλιά δυστυχώς. Δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θέλουμε και έχουμε ανάγκη. Συνεχίζω όμως τις προσπάθειες». Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από χρήματα, πριν την 24η Αυγούστου και τη Γ.Σ. και ο Θωμάς Μαύρος το ξέρει: «Σίγουρα γνωρίζουμε ότι πρέπει να βρούμε χρήματα, γίνονται προσπάθειες. Πιέζουμε καταστάσεις, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Πρώτα απ' όλα βέβαια πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να φιξαριστεί η παραμονή μας».
Αυτό το θέμα με την παραμονή της ΑΕΚ στην κατηγορία είναι και το βασικότερο για τον Θωμά Μαύρο. Και το τονίζει, ακόμα και όταν η κουβέντα μας μαζί του πάει στα εσωτερικά της ομάδας, τη στιγμή που βγαίνει προς τα έξω ένα κλίμα όχι και τόσο... θετικό ανάμεσα στον Βαγγέλη Βλάχο και τον Βασίλη Τσιάρτα. Ο Θωμάς Μαύρος εξηγεί στο aek365 πως έχουν τα πράγματα: «Δεν υπάρχει θέμα Τσιάρτα. Ο προπονητής θέλει μεταγραφές, ο Βασίλης, εμείς δηλαδή γιατί είμαστε «ένα» στην ΑΕΚ, δεν έχουμε υλοποιήσει όσα θέλει λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Έχει βγει μία ένταση προς έξω, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να ασχολείται ο κόσμος και να ανησυχεί. Γενικά βγαίνουν διάφορα στη δημοσιότητα που δεν είναι ωραία. Δεν είναι μόνο ο Βασίλης, λέγονται και για άλλους που είναι δίπλα μου κάποια πράγματα. Παραλάβαμε ένα χάος. Ο χρόνος είναι λίγος και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν πολλές. Όλοι είμαστε στην τσίπα. Τα δεδομένα είναι εναντίον μας. Ο κόσμος είναι που ποντάρουμε, αλλά βλέπουμε υπάρχει δυσκολία. Κάτι λογικό», λέει ο Θωμάς Μαύρος και προσθέτει: «Το ζητούμενο για μένα σε πρώτη φάση είναι να μείνουμε στη Α' Εθνική. Είναι το πιο σημαντικό και μετά έπονται όλα τα άλλα. Όταν μείνουμε στην κατηγορία μετά να κοιτάξουμε, άλλα θέματα όπως το οικονομικό, αυτό με τα εισιτήρια, το «44» την ενίσχυση της ομάδας. Αν πετύχουμε, πετύχαμε. Αν δεν πετύχουμε θα πάμε σπίτια μας».
Θέση πήρε και για τα μεταγραφικά ο Θωμάς Μαύρος: «Υπάρχουν οι Μητρόπουλος, Φουρτάδο, Κουτρουμπής που μας ενδιαφέρουν, αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες. Δεν έχουμε παρατήσει τις υποθέσεις τους. Υπάρχουν δυσκολίες, που ξέρουμε ότι είναι οικονομικές. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πρώτος στόχος όμως επαναλαμβάνω είναι να μείνουμε στην κατηγορία και αυτό το θέμα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει σύντομα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα συμφωνήσω ότι ο Θωμάς δεν είχε-έχει πλάνο και αυτό είναι κακό , ειδικά όταν απευθύνεσαι στον κόσμο για βοήθεια. Θα συμφωνήσω ότι ο κόσμος μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος της ΑΕΚ αλλά...μπορούσε να της παρατείνει τη ζωή και να της δώσει χρόνο να βρει κάποια λύση , χωρίς την πίεση του χρόνου και του άμεσου ρευστού που έχει τώρα..... Ο κόσμος δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε , αν και θα έπρεπε να το κάνει , για την ΑΕΚ αρχικά και κατά δεύτερο λόγο για τον Μαύρο , που μπορεί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μην έχει κάποιο σχέδιο αλλά λαμόγιο δεν είναι και τα χρήματα θα πήγαιναν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Θωμά , καθώς για μένα είναι άτομο εμπιστοσύνης , να κάνουμε ένα μικρό βήμα μπροστά και μαζί του να δώσουμε μια πίστωση χρόνου στην ΑΕΚ να βρει μια λύση , τώρα θαρρώ πως είναι αργά , δεν εξαρτάται πλέον από μας το μέλλον της ΑΕΚ , ούτε από τον Θωμά αλλά από αποφάσεις τρίτων εκτός ΑΕΚ . Το να βρει κάποιον-ους την ύστατη ώρα για να πληρώσει εφορίες και παίκτες το θεωρώ δύσκολο , όπως κατά την ταπεινή μου γνώμη , δύσκολα θα τα αποφασίσουν να κρατήσουν την ΑΕΚ και τις υπόλοιπες ομάδες στη σούπα λιγδ......... Αν θέλετε να καταλογίσετε ευθύνες , αναλογικά θα πέσουν μερικές και στον Θωμά , λιγότερες βέβαια από τους παπαδονοτιάδες , αλλά μην ξεχνάτε ότι και οι φίλαθλοι θα φέρουν τις δικές τους.....(όσοι μπορούσαν να βοηθήσουν και δεν το έκαναν.....)
ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΤΕΧΩ .................................. διοτι διαφορετικα ειμαι ΠΕΛΑΤΗΣ και αυτο δεν συμβιβαζεται ποτε με το συναισθημα, αυτο συμβαινει μονο σε οικους ανοχης. [ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ........ ΜΕΧΡΙ και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ] Ο ΒΙΕΝΝΕΖΟΣ MrPak - 6/8/2012 20:34 Πως το ειπες αυτο φιλε ;;; Ειναι ατομο εμπιστοσυνης, λες ;;; ΛΑΘΟΣ, μεγα ΛΑΘΟΣ. Καλος και χρυσος ο Θωμας αλλα οχι να του γινει αναθεση εν λευκω και χωρις κανεναν ελεγχο. Ετσι ΚΑΗΚΑΜΕ παλι. Φιλε μου ολα τα κακα συνηθως γινονται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οταν τα αφηνεις ολα στην τυχη τους και χωρις κοντρολ. Ειπαμε καλη η εμπιστοσυνη και απαραιτητη, αλλα οταν τα παντα γινονται ανεξελεγκτα θα εχεις τα ιδια προβληματα που εχεις τωρα και θα σε κρατουν συνεχως σε πληρη αγνοια και στο απολυτο σκοταδι. Ετσι λοιπον δεν θα μαθεις ποτε τι εφταιξε, δεν θα μαθεις ποτε την αληθεια και τι απεγιναν τα λεφτα σου και θα σε φερνουν προ τετελεσμενων γεγονοτων, οπως γινεται και τωρα. Η εγκατασταση της Επιτροπης Οικονομικου Ελεγχου και Διαφανειας (ΕΟΕΔ) φιλε μου πρεπει να ειναι το αδιαπραγματευτο αιτημα των ΑΕΚτζηδων. Αλλιως κλαψτα Χαραλαμπε. Και μην εισαι τοσο απαισιοδοξος και λες, οτι ο κοσμος δεν μπορει να συντηρησει την ομαδα. Λαθος ειναι κι΄ αυτο. Προσεξε, με τα εσοδα που εχει η ομαδα, ο κοσμος θα χρειασθει να βαλει πολυ λιγα για να συντηρηθει η ομαδα, αλλα θα πρεπει να επενδυονται τα εσοδα με συνεπεια και τιμια και ΟΧΙ οπως γινεται τωρα που απο μια μεταγραφη πρεπει να οικονομησουν 10 ενδιαμεσοι. Γι΄ αυτο και γινονται καθε χρονο 15 με 20 μεταγραφες για να διοχετευονται τα χρηματα αλλου και οχι εκει που επρεπε να ειναι ο προσδιορισμος τους. Με την Ε.Ο.Ε.Δ. ομως ολα αυτα θα κοπουν μαχαιρι, διοτι θα πρεπει να απολογουνται στην επιτροπη και να δικαιολογουν την αναγκαιοτητα των υπερογκων εξοδων και των υπερτιμημενων μεταγραφων. Οπως ολοι μας ξερουμε, στις μικρες ομαδες που κανουν την διαχειριση, τον προγραμματισμο, τις μεταγραφες και τα συμβολαια οι αμεσα ενδιαφερομενοι, οι μεταγραφες τους ειναι συνηθως ελευθεροι και οικονομικοι
ποδοσφαιριστες και τα εξοδα ειναι στο 1/10 σε συγκριση με αυτα που συμβαινουν στην ΑΕΚ. Αυτες οι ομαδες λοιπον δεν εχουν ουτε χρεη ουτε κινδυνευουν να διαλυσουν οπως εμεις τωρα, ουτε υπογραφουν τετραετη κλειστα συμβολαια με εξοντωτικες ρητρες που κανεις δεν γνωριζει ποιοι τελικα τις εισπραττουν. Υ.Γ.: Τα μεχρι τωρα χρεη της ομαδας, οφειλουν και υποχρεουνται φυσικα να τα πληρωσουν αυτοι που τα δημιουργησαν και αν δεν παιρνουν απο λογια, υπαρχει και ο δρομος της δικαιοσυνης. Και τοτε ας καθαρισουν. Γι΄ αυτο και φοβαμαι οτι δεν θα την παραχωρησουν την ΑΕΚ ποτε, μεχρι να αισθανονται σιγουροι οτι αν την δωσουν δεν θα τους συμβει απολυτως τιποτα. Αυτος ειναι και ο λογος που προσπαθουν να παρουσιασουν την ΛΑϊκη ΒΑΣη σαν ανεπιτευκτη και ανουσια σαν λυση του προβληματος. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ και ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ !!!!!!!!
Δεν είπα να παραδοθούν είναι όλα εν λευκώ στον Θωμά , αλλά τη δεδομένη στιγμή που τα πράγματα είναι ρευστά , τα χρήματα μας θα πήγαιναν εκεί που έπρεπε και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία σε αυτό. Δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να βοηθήσει μόνος του την ΑΕΚ , τουλάχιστον όχι αρχικά και "φτάνω" στο συμπέρασμα αυτό από τα σχόλια των συνΑΕΚτζήδων . Οι προϋποθέσεις που θέτουν αρκετοί χρειάζονται χρόνο και αν δεν βοηθήσουμε όλοι από την αρχή.....οπότε χρειάζονται κάποιοι επενδυτές , έστω και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "μικροί" , τουλάχιστον αρχικά μέχρι να μπει στο σωστό δρόμο η ΠΑΕ..... Για τους αμέτοχους θα συμφωνήσω , δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την στάση τους.......
ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΤΕΧΩ .................................. διοτι διαφορετικα ειμαι ΠΕΛΑΤΗΣ και αυτο δεν συμβιβαζεται ποτε με το συναισθημα, αυτο συμβαινει μονο σε οικους ανοχης. [ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ........ ΜΕΧΡΙ και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ] Ο ΒΙΕΝΝΕΖΟΣ Εγω φιλε μου δεν διαφωνω οτι πρεπει καποιοι απο μας να βοηθησουν οσο μπορουν περισσοτερο την ομαδα και εννοω απο οικονομικη αποψη. Ομως δεν το κανει κανενας μας αυτο, διοτι δεν υπαρχουν τα απαραιτητα εχεγγυα που απαιτουνται για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενα τετοιο βημα. Χρειαζομαστε οπως δηποτε την νομικη καλυψη, οτι αυτοι οι κυριοι που τωρα αδιαφορουν θα παραιτηθουν στην επομενη Γ.Σ. και θα περασουμε στην διαδικασια της μετοχοποιησης των χρηματων μας και ταυτοχρονα θα μας κατοχυρωσουν νομικα και με την βουλα το δικαιωμα να περασει, σε βαθος χρονου 3 ετων, τουλαχιστον το 75% στα χερια του κοσμου, αλλιως γιατι να προχωρησουμε σε εμμεση οικονομικη ενισχυση των Α-μετοχων ;;; Αλλωστε αυτο το καναμε απο το 2004 ΟΧΙ και λιγες φορες. Τα αποτελεσματα ηταν παντα τα ιδια και οικτρα για την ομαδα μας. Οπως το λεω παντα και κανενας δεν ευαισθητοποιειται απο τον κοσμο μας, αυτο που συνεβει μεχρι σημερα και συνεχιζεται με την ιδια ακριβως συνταγη των Α-μετοχων να συμβαινει, ειναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ και ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ εκ μερους τους ΑΦΑΙΜΑΞΗ του κοσμου και του σωματειου. Αυτο δεν ειναι προσφορα στην ομαδα αυτο ειναι χορηγια μονο για τις τσεπες τους. Το ταμειο ειναι μειον αλλα οι τσεπες καποιων πονηρων ειναι κατι παρα πανω απο γεματες και την ευθυνη την εχουμε εμεις οι ευκολοπιστοι και ηλιθιοι ΑΕΚτζηδες που τους τα διναμε με κλειστα ματια και μερικοι μαλιστα συνεχιζουν να τους τα σπρωχνουν ακομη. Εγω επιμενω. Χρηματα και ενισχυση για την ομαδα μονο οταν το ταμειο φυγει απο τα χερια των ταχυδακτυλουργων και περασει στα χερια αυθεντικων ΑΕΚτζηδων.
Δηλαδη οσοι κανουν κριτικη δεν ειναι αεκτζηδες;;; Τι πρπει να κανουμε δηλαδη να ανεχομαστε οποιον αχρηστο παικτη κουβαλανε και να λεμε περι Θεωμαδων και βλακειες την ωρα που δεν υπαρχει φραγκο και ειναι απληρωτοι ακομα και παικτες που επαιζαν στην ομαδα πριν 3-4 χρονια;; Ο Μαυρος ηταν μεγαλος παικτης απο τους μεγαλυτερους κυνηγους που περασαν απο τα ελληνικα γηπεδα ομως σα προεδρος δε κανει μια κι αυτο γιατι ειναι Α Φ Ρ Α Γ Κ Ο Σ και χωρις πλανο. Ποσο θελει δηλαδη να το καταλαβετε;Τωρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν καποιοι γνωστοι οριτζιναλ 15αχρονα που πανε γηπεδο και αγωνα δε βλεπουν επειδη κανουν μανουρα τρωνε τις συναισθηματικες ανοησιες που τους πουλανε αυτο δε λεει τιποτα. Το ποδοσφαιρο ειναι στο 2012 οχι στη εποχη Νεστοριδη που παιζανε μπαλλα για σουβλακια και μπυρες. Εχεις λεφτα παιζεις δεν εχεις κατσε και περιμενε απο το Θεωμα και παιξε με τον Αρκουδα το Τσιτα και τον υπολοιπο ζωολογικο κηπο. Και διαφωνω και καθετα με τα περι παραμονης.Αν εχουμε ομαδα να μεινουμε αν οχι να πεσουμε εκτος κι αν αισθανονται καλυτερα οι κυριοι οταν θα μας κανουν γιο-γιο οι μικρομεσαιες ομαδες και θα ξεφτιλιζομαστε.
Μιχαλης71 : Δηλαδη οσοι κανουν κριτικη δεν ειναι αεκτζηδες;;; ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΗ η' ΣΠΕΚΟΥΛΑ;;
O Θωμάς ζητά απο τον κόσμο να βάλλει λεφτά αλλά ο ίδιος που έχει βγάλει πολλά λεφτά απο την ΑΕΚ δεν μας λέει πόσα βάζει. Το ίδιο κι ο Τσιάρτας που έχει βγάλει πολύ περισσότερα. Ουτε λεφτά μπορούν να φέρουν απο χορηγίες κ.τ.λ. Ο κόσμος βλέπει όλα αυτά κι έχει απογοητευθεί. Θα ήταν καλυτερα χωρίς τον Μαύρο; Τολμώ να πω ΝΑΙ. Οι Δέλλας, Λύμπε θα είχαν συμμετοχή, ο Φούλης επίσης. Ο Σαβέφσκι θα έφερνε νέους παίκτες κι ο Ντέμης θα μπορουσε να ανακατευθεί πιο ενεργά. Οσο τα διαρκείας, τα λεφτά θα ήταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ίδια με λιγότερα εισήτηρια αλλα πιο ακριβά.
θεωμα παω ισλανδια λιγες μερουλες για μηνα μελιτος....! οταν γυρισω ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΕΛΓΚΑ ΓΚΟΥΤΙ ΓΚΡΕΤΑ ΠΕΣ... ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΓΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΩ...! Υ.Γ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ (ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...) ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.....(ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΛΠ...)!! ΚΑΛΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!
toolaek......ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.....ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.....ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ.....ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ.....
Συγχαρητηρια ρε φιλε!
Ένα αυτόγραφο του Γκούτι για μένα παρακαλώ...
Θωμα εγω δεν σε προλαβα και δεν δινω δεκαρα για το τι ησουν και ποιος ησουν, υποθετω χρηματα θα εβγαλες απο την αεκ οπως και εγινες γνωστος οποτε η ολη σου συνεργασια με την αεκ ευνοησε και τις δυο πλευρες. Ωστοσο παραδεχομαι πως εισαι ΑΕΚαρα γιατι βγηκες μπροστα ενω θα μπορουσες να αραξεις στην καφετερια σου, να ριχνεις καταρες στους α-μετοχους που φεραν την αεκ στην Δ εθνικη και πιθανον να παρεις ενα ποστο στην ομαδα που θα ανεβαινε κατηγορια κατηγορια για να συνεχισεις τον μυθο σου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Οσοι εδω μεσα κατηγορειται τον Μαυρο απλα εισαστε κουτοι,Αν εχει αυτος ευθυνη,ολοι εμεις εχουμε περισσοτερη. Λεφτα δεν εχει ο ανθρωπος για το μεγεθος της αεκ,αυτο το ξεραμε απο την αρχη. Δεν σημαινει οτι ειναι και φτωχος αλλα για τα μεγεθη + χρεη της αεκ απαιτουνται τεραστια ποσα. Λογικα η αεκ θα πεσει κατηγορια και ολοι οι παιχτες θα μεινουν ελευθεροι,να δω τι θα λετε μετα για το δηθεν ξεπουλημα του μαυρου.
AfricanStarsC : Θωμα εγω δεν σε προλαβα και δεν δινω δεκαρα για το τι ησουν και ποιος ησουν, υποθετω χρηματα θα εβγαλες απο την αεκ οπως και εγινες γνωστος .. ΑΣ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
originalman21 ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟ-ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ Θ(Ε)ΩΜΑ...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ...
συμφωνω 100% Θ(Ε)ΩΜΑΣ 21R
Αν εσυ μετα απο αυτο που εγραψα πιστευεις πως ειμαι ΚΑΤΑ του Θωμα Μαυρου τοτε μαλλον στο σχολειο δεν πρεπει να τα πηγαινες καλα γιατι εχεις ελλειπη κριτικη σκεψη. Δεν ψαχνω να μαλωσω,ειμαι 20 χρονων δεν τον προλαβα τον Θωμα,τι να πω οτι τον προλαβα? Δεν εχω την φιγουρα του στο μυαλο μου αλλα παραδεχομαι την κινηση που εκανε,που βγηκε μπροστα.
AfricanStarsCo-----Θωμα εγω δεν σε προλαβα και δεν δινω δεκαρα για το τι ησουν και ποιος ησουν, υποθετω χρηματα θα εβγαλες απο την αεκ οπως και εγινες γνωστος οποτε η ολη σου συνεργασια με την αεκ ευνοησε και τις δυο πλευρες. αυτα μην τα λες ετσι, θα μας πιασει καμια καρδια δεν ξερεις τον Μαυρο? ο μεγαλυτερος επιθετικος που εχει παιξει στην Ελλαδα ποτε? ο πρωτος σκορερ εδω και 20-30 χρονια στην Α' Εθνικη..... και καταρχας οταν επαιζε μπαλα εκεινος, το πρωταθλημα ηταν ερασιτεχνικο, δεν περνανε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεφτα, οποτε δεν εβγαλε φραγκο απο την ΑΕΚ, οι ΑΕΚτζηδες ειναι αυτο που λεμε στην ιστορια ειναι το Α και το Ω στην ιστορια της ΑΕΚ, και εγω δεν τον προλαβα αλλα ξερω ποιος ειναι και οχι μονο εγω αλλα ολοι οσοι ειμαστε ΑΕΚτζηδες
E όχι και δεν εβγαλε δεκάρα απ΄την ΑΕΚ ο Μαύρος! Πάρα πολλά λεφτά πήρε, τοπ γιά την εποχή του. Και το πρωτάθλημα ήταν επαγγελματικό στην Ελλάδα από το 1979-80 ενώ αυτός έπαιξε ως το 1991, ενώ και πριν το 1979 ήταναπ τους πιο ακριβοπλητρωμένους στην ΑΕΚ του Μπάρλου. Ότι θα μπορούσε λοιπόν να πάρει περισσότερα αν έπαιζε μεταξύ 2000-005 είναι γεγονός, αλλά το να λέμε ότι δεν έβγαλε μία είναι μεγάλο λάθος... Αυτά από κάποιον που όχι μόνο τον πρόλαβε αλλά τον λάτρεψε και έζησε όλην την καριέρα του...
http://www.youtube.com/watch?v=MR0ftU8cVNM&playnext=1&list=PLFAD61051ED9C6EFC&feature=results ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΘΕΩΜΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΠΩς ΤΟΥς ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥς ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΠΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΩΜΑ...
ο Μαυρος μπηκε μεσα για να ανεβουν τα διαρκειας, πραγματι τη πρωτη εβδομαδα χτυπαγε 600αρια μετα επεσαν και τωρα βρισκομαστε οπως χθες με 18 διαρκειας ο Μαυρος δεν ειχε προθεση να μπλεχτει στα διοικητικα, δεν εχει πλανο για τετοια θεση, τωρα δεν υπαρχει κανενα πλανο, ειναι οσα μαζεψουμε, απο χωρηγιες και τηλεοπτικα δικαιωματα, δεν υπαρχει πλεον ουτε για να βγαλουμε εισητηρια οπως ειχα διαβασει που θελανε να κλεισουν με τον Πανιωνιο φιλικο. τι να κανουμε θα περιμενουμε, τι θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξημερωσει.
Αμα δέν είχε πρόθεσηνα μπλεχτεί στα διοικητικά, τότε γιατί φαγώθηκε να βάλει δικό του ΔΣ ρε φίλε? Τελικά τί ακριβώς είχε πρόθεση να κάνει, θα μάθουμε ποτέ?
Ας του βγάλουν τότε ξανά δελτίο, γιατί πιο χρήσιμος θα είναι ως παίκτης μάλλον.. Το τί σχέση μπορεί να έχουν τα γκόλ που έβαζε κάποτε, με το σημερινό μπάχαλο, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις φίλε...
Όσοι έχουν διαφορετικη αποψη ειναι γαυροι και βαζελοι δηλαδη? Ελεος ρε παλικαρια!!!!!!! Θεος ο μαυρος οταν επαιζε μπαλα αλλα τωρα δεν παιζει μπαλα!!!!! τον προεδρο κανει!!!!!!!! και οταν καθε μερα λες τα ιδια και τα ιδια ή αλλαζεις συνεχεια αποψεις λογικο να σε κρινουν!!!!! Ας σταματησει πια αυτη η καραμελα οτι μονο ο κοσμος μπορει να βαλει τα λεφτα.... και αντε οτι τα βαζει ο κοσμος τωρα αυτα που χρειαζονται... τα 6εκ που χρειαζονται το Οκτωμβριο ποιος θα τα βαλει? Αντε γιατι ολο μ@@@@ες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαβαζουμε μου φαινεται!!!!!
Ε ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ .Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΘΩΜΑ ?
Είδηση δε βγαίνει από αυτά που λέει, γνωστά λίγο πολύ είναι... Το θέμα είναι ότι θα κριθεί ωςπρόεδρος, και όχι ως ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή που με αυτή την ιδιότητα (ή την προοπτική της ιδιότητας) μπήκε και είναι στην ομάδα. Δυστυχώς μπήκε βιαστικά, χωρίς έστω και ένα στοιχειώδες πλάνο, η έλλειψη του οποίου κάθε μέρα φαίνεται όλο και περισσότερο. Δεν πρόκειται να μπω σε θεωρίες συνομωσίας σχετικά με το εάν είναι «μπροστινός» ή όχι, το μόνο που λέω είναι ότι επιδίωξε (με αγαθά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κίνητρα, δεν αντιλέγω) να αναλάβει ευθύνες τις οποίες δεν είχε την τεχνογνωσία να τις διαχειριστεί, και αυτό είχε αρνητικές επιπτώσεις τόσο στο θέμα των απόψεών του (καθώς, μη έχοντας τον ανάλογο τεχνοκρατικό τρόπο σκέψης, κάθε 2 ώρες άλλαζε και άποψη ανάλογα με το ποιος ήταν την εκάστοτε στιγμή πιο «κοντά του») όσο και στο θέμα της διαχείρισης των καταστάσεων (χωρίς κανένα πρακτικό πλάνο και με επικλήσεις μόνο στο θυμικό και στο μεγαλείο της ομάδας). Έτσι δε διοικείται δυστυχώς μια μεγάλη εταιρεία, πολύ δε περισσότερο, δεν περνάει τέτοιες οικονομικές δυσκολίες...
Θωμά, καλές είναι οι προθέσεις, αλλά δυστυχώς ήρθες σε λάθος εποχή... Η ΑΕΚ χρειάζεται Πρόεδρο - Μεγαλομέτοχο - Χρηματοδότη. Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.... ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ....
dld ti perimenate na kanei o mayros pou den kanei? lefta den eixe kai to kserame, ektos an nomzate oti tha empaine kai tha exw ne gkafra. oso gia to oti ftaiei aytos an pesoume e kala se xtypw filika stin plati
Δεν είναι τόσο απλό Θωμά μου. Αν δεν πετύχετε θα πάτε σπίτια σας και όλα μια χαρά. Δεν ξέρω ποιος σε έβαλε μπροστά, τι σου είπαν και σε έψησαν, αλλα αν πέσει η ΑΕΚ Β εθνική δεν θα φταίνε οι προηγούμενοι αλλα εσείς. Μπορούσες να κάτσεις όπως τόσα χρόνια και ο κόσμος θα σε είχε σημαία για πάντα. Τώρα είσαι σε αρκετά δύσκολη θέση, το οτι ήσουν ο ΘΕΟΣ ΜΑΥΡΟΣ δεν σημαίνει οτι αν ρίξετε την ΑΕΚ είναι όλα κομπλέ και θα παραμείνεις ο ΘΕΩΜΑΣ. Πρόσεχε την πορεία σου....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ''ΚΑΡΥΔΙΑ'' ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ Υ.Γ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΤΟ NICKNAME ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Δηλαδη θες να μας πεις οτι ο Μαυρος θα φταιει και ο Ντεμης οχι? Τι θα πει ΑΕΚ=ΝΤΕΜΗς? Αυτομ ειναι απαραδεκτο. Και τα λεω εγω αυτα που λατρευω τον Ντεμη και ευχομουν να επιστρεψει στην ΑΕΚ. Γιατι θα ειχε ενα σχεδιο σε αντιθεση με τον Θωμα. Αλλα αυτο δε σημαινει πως θα φταιει ο Θωμας αν πεσουμε.
Εάν η ΑΕΚ πέσει κατηγορία, ΟΛΟΙ όσοι πέρασαν από τη διοίκηση θα έχουν μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Άλλοι πολύ λιγότερο, άλλοι πολύ περισσότερο, αλλά ΟΛΟΙ.
AEK=NTEMHS Τώρα τι να σου πρωτοαπαντήσω; Θα φταίει αποκλειστικά ο Μαύρος αν πέσουμε στην Β'; Μπράβο φίλε μου για την αντίληψη που έχεις για την κατάσταση που επικρατεί! Μακάρι να εκφράζεις μόνο τον εαυτό σου και όχι το σύνολο του κόσμου της Α.Ε.Κ.! Ειλικρινά λυπάμαι! Μ'αρέσει που τον προειδοποιείς κιόλας: "Πρόσεχε την πορεία σου...."! Έλεος!
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
originalman21 Που νά'ξερες πόσα έχω μαζέψει μέσα μου και δεν τα γράφω με κάποιους που αραδιάζουν εδώ μέσα ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι! Τις περισσότερες απαξιώ να απαντήσω αλλά υπάρχει και ένα όριο ρε φίλε μου!
ΡΙΤΖ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑ ΙΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ..
Ο δικος σου ρολος Original ποιος ειναι?
ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ?
originalman21 Μαυρος και ξερω ψωμι ας πεσουμε στη ε Εθνικη αρκρι να ειναι προεδρος ο Θωμας, ξερω ειμαι γαυρος, εγω σου ειπα σε αλλο σχολιο το ρολο σου αλλα δεν απαντησε γιοκα
Θωμα η κατασταση ειναι σχετικα απλη. Πρωτα απ'ολα δεν επεισες κανενα. Τα διαρκειας εχουν μεινει στασιμα, και σε λιγο θα αρχισουν να επιστρεφονται οπως παμε. Και δεν επεισες κανενα γιατι δεν παρουσιασες ουτε το ελαχιστο ιχνος καποιου σχεδιου για σχεδιο (οχι χειροποιαστο σχδιο, μιλαμε για σχεδιο να παρουσιασεις σχεδιο). Δευτερον, οχι μονο δεν εκανες τιποτα αλλα δυστυχως μπηκες μπροσταρης (μαλλον εν αγνοια σου) του τελικου ξεπουληματος ο,τι ειχε απομεινει στην ΑΕΚ απο τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαριονετες των Παπαδονοτιαδων. Κι αυτο δυστυχως σε βαραινει προσωπικα. Σε χρησιμοποιησαν για να συνεχισουν το παιχνιδια τους. Παραλληλα ο κοσμος εχει αρχισει να βλεπει οτι σε χρησιμοποιησαν και διαφοροι αλλοι τυποι για να φανε κι αυτοι ο,τι μπορουν, απο μανατζερ μελος του τιμ σου ο οποιος πουλαει τα παντα και προσπαθει να μας φερει σαπακια, μεχρι ατομο που προτεινεις για Προεδρο και που αποκλαυπτεται οτι συνεργαζεται με τπον Αδαμιδη. Σε παρακαλουμε λοιπον να σκεφτεις λιγο σοβαρα την ιστορια σου, και να πραξεις αναλογα, σταματωντας να σπιλωνεις το ενδοξο ονομα σου.
Θωμά δυστυχώς δέν έπεισες κανέναν τόσο καιρό.. Δέν ξέρω πώς θα ήταν τα πράγματα αν δέν είχες ανακατευτεί.. το πιθανότερο είναι να ήταν χειρότερα. Το θέμα όμως είναι πως και με σένα δέν είδαμε μεγάλη διαφορά. Και αυτό διότι δέν έχεις χρήματα, ούτε έχεις εξασφαλίσει απο κάποιες άλλες πηγές (το σημαντικότερο), εσύ ο ίδιος μοιάζεις να επηρρεάζεσαι απο πρόσωπα και καταστάσεις, να αλλάζεις συνεχώς γνώμες ανάλογα με ποιόν μιλάς.. Απο την αρχή είσαι ανακόλουθος σε όλα οσα έχεις πει, και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαίνεται πως κάνεις κινήσεις στην τύχη. Ανακατεύτηκες σε μια καμμένη ΑΕΚ χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς να ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος τί θέλεις να κάνεις. Και το χειρότερο: οι "συνεργάτες" σου και οι "συμβουλάτορές" σου, "βρωμάνε" απο χιλιόμετρα.. Και όλο αυτό το πανηγύρι που κάνατε στην ΓΣ για να πάρουν καρέκλες, ήταν απλά για γέλια.. δυστυχώς για την ΑΕΚ, και για κλάματα. Εύχομαι τα πράγματα να στρώσουν στην πορεία.. και να έρθει η μέρα που θα λέμε μπράβο. Όμως προς το παρόν δέν εμπνέεις κανέναν. Ακόμα και ο Βούρος σε άδειασε..που ετοιμαζόσουν να τον κάνεις πρόεδρο της ΑΕΚ (και μη χειρότερα)... Μακάρι Θωμά να σου βγεί σε καλό όλο αυτό, και μακάρι να βγεί σε καλό και για την ΑΕΚ. Εγώ πάντως, δέν είμαι και πολύ αισιόδοξος.. κυρίως λόγω του οικονομικού