Από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται στο Τσέστερ, με δική του ευθύνη, ο Μιχάλης Παυλής. Από τους ποδοσφαιριστές στο υπάρχον ρόστερ, μπορεί να θεωρηθεί ο πλέον έμπειρος, παρότι ακόμα δεν έχει κλείσει τα 23 του χρόνια. Έχοντας μείνει σχεδόν δύο σεζόν εκτός αγωνιστικής δράσης, σε τόσο υψηλό επίπεδο, ο νεαρός επιθετικός δείχνει πιο έτοιμος από κάθε άλλον συμπαίκτη του σε αυτή τη θέση. Η διαφορά με τους υπόλοιπους (πλην Σιαλμά που δεν τον έχουμε δει ακόμα) είναι ευδιάκριτη, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα δύο ημίχρονα που έχει χρησιμοποιηθεί, με Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι.
Όταν αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και με δική του πρωτοβουλία να ταξιδέψει στην Αγγλία, τη στιγμή που το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ δεν αναλάμβανε την ευθύνη για τη συμμετοχή του στην προετοιμασία, οι περισσότεροι στάθηκαν στην ψυχή και τη θέληση του παίκτη. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τίποτα από τα παραπάνω δύο δεν τον κάνουν να... ξεχωρίζει. Οι λόγοι που αναγκάζουν τον Βαγγέλη Βλάχο να μιλάει με κολακευτικά σχόλια για τον Παυλή, είναι καθαρά αγωνιστικοί και έχουν να κάνουν με τα όσα βλέπει καθημερινά μέσα στο γήπεδο.
Τακτικά είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχει και για αυτόν τον λόγο τον δοκίμασε και στα άκρα το χθεσινό ματς με την Νοτς Κάουντι, καθώς μπορούσε να βοηθήσει και ανασταλτικά, όπως και έκανε. Όταν αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, στο ματς με τη Ρέξαμ και έχοντας μόνο δύο προπονήσεις στα πόδια του, έδειξε πως μπορεί να παίξει και μόνος του εκεί, αναλαμβάνοντας αυτόν τον δύσκολο ρόλο. Όσο για τα τελειώματά του; Αυτά φαίνονται καθημερινά στις προπονήσεις.
Είναι αναμφισβήτητα ο πιο... έτοιμος επιθετικός, τακτικά και τεχνικά. Ωστόσο - και δυστυχώς για τον Βαγγέλη Βλάχο- δεν είναι τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται από τον επιθετικό του. Ο Μιχάλης Παυλής είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και έχει παραπάνω κιλά. Λογικό. Όμως δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα και χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσει να επανέλθει πλήρως. Ο προπονητής του, βλέποντας και τη θέληση του παίκτη, πιστεύει πως αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά σύντομα. Όμως όχι τόσο για να μπορεί να... ποντάρει πάνω του για τη θέση του βασικού στις πρώτες αγωνιστικές.
Εκτός όμως από αυτό, το οποίο είναι μεν ένα εμπόδιο, αλλά όχι αξεπέραστο, προβληματίζεται και με το θέμα υγείας του. Ο Παυλής δεν έχει πάρει ακόμα το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, που θα είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα αποφασίσει για τη μεταγραφή του (αγωνιστικά έχει εξασφαλίσει ήδη το «ΟΚ» ο παίκτης από τον Βλάχο). Κάτι που σημαίνει πως μόνο σίγουρη δεν είναι αυτή η προσθήκη, παρά την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει ο 23χρονος επιθετικός.
Η αγωνία είναι φανερή και ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βλάχος και οι συνεργάτες του, ρωτούσαν τον Παυλή αν είναι εντάξει και πως αισθάνεται, έχοντας και αυτοί ένα μεγάλο άγχος (παρότι δεν είχαν την ευθύνη). Τη στιγμή λοιπόν που η ΑΕΚ αναζητάει απεγνωσμένα κάποιον έτοιμο επιθετικό, δεν μπορεί να υπολογίζει με βεβαιότητα στον καταλληλότερο που έχει στα χέρια της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σωστά όλα αυτά που λέτε, αλλά όπως και να το κάνουμε δέν είναι εύκολο να πάρεις την ευθύνη για τη ζωη του άλλου.. Εσείς ας πούμε αν σας έφερνε το χαρτί, θα υπογράφατε για να παίξει, επειδή είναι ΑΕΚάρας? και αν (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι? θα πάς φυλακή μετά? Παιδιά, μη λέμε οτι θέλουμε, και μην τα σκεφτόμαστε όπως μας βολεύει. Βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση του γιατρού.. εδώ κάθε μέρα ποδοσφαιριστές καταρρέουν στα γήπεδα απο το πουθενά. Και θα βάλουν την υπογραφή τους για κάποιον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που έχει διαγνωστεί το πρόβλημά του? Προφανώς το πρόβλημα που έχει το παιδί, είναι αρκετά σοβαρό, και κανένας δέν θα έμπαινε στη διαδικασία να καταστραφεί παίρνοντας στο λαιμό του κάποιον άλλον..είναι απολύτως φυσιολογικός ο δισταγμός των γιατρών..
Τι εννοειτε οτι δεν εχει παρει το οκ απο το ιατρικο επιτελειο της ΑΕΚ. Αφου πηγε στον Νικολαου, του εδειξε τις διαγνωσεις που του χαν κανει στη Γερμανια και αυτος του επετρεψε να παει στην Αγγλια. Αυτο δε σημαινει οτι του εδωσαν το οκ? Αν ηταν δε θα του επετρεπαν ουτε προπονηση να κανει.
Ούτε για αστείο να διώξετε τον Παυλή... Σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι αιώνες μπροστά και ας είναι σε φυσική κατάσταση πίσω.Όσο για το πρόβλημα υγείας είμαι σίγουρος ότι ο Παυλής προκειμένου να ξαναφορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος θα δεχτεί οποιοδήποτε όρο που θα διασφαλίζει την ΑΕΚ (βέβαια εύχομαι ολόψυχα στο παιδί υγεία και είμαι σίγουρος ότι ο Θεός δεν θα το αφήσει...) Τέρμα πια οι χάρες και τα ρουσφέτια, ούτε στην ίδια ζυγαριά δεν μπαίνουν Παυλής και Σταματής.
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΠΑΛΛΑ ΜΙΧΑΛΗ.ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
Υγεια να εχει το παιδι και του ευχομαι μια μεγαλη καριερα στην Αεκαρα. Τι προβλημα υγειας εχει και σταματησε την μπαλα για 2 ολοκληρα χρονια ρε παιδια? :(
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...
ΔΛΔ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ???10000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΛΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ..