Στον ΠΑΟΚ γκρινιάζουν για την διαιτησία του Κουκουλάκη και κυρίως για την αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία με τον Στέφανο Αθανασιάδη να υποστηρίζει πως τα πάντα κρίθηκαν στην αποβολή του Ουρουγουανού χαφ υπογραμμίζοντας ωστόσο πως ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Σε δηλώσεις του ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν ήμασταν καλοί. Όλα κρίθηκαν στην αποβολή του Γκαρσία. Είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και δεχτήκαμε δεύτερο γκολ χωρίς να έχουμε απειληθεί. Εδώ που φτάσαμε είναι τελικός με τον Ατρόμητο. Πρέπει να κερδίσουμε για να μην βρεθούμε τελευταίοι".
Για την διαιτησία του Κουκουλάκη, ο Αθανασιάδης δήλωσε: "Ο Κουκουλάκης έκανε ό,τι έκανε, αλλά και η ομάδα δεν πήγε πολύ καλά. Δεν παίξαμε καλά. Είναι και θέμα κούρασης. Από εκεί και πέρα, βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 χωρίς η ΑΕΚ να μας έχει κάνει φάση. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί ή να είχαμε ισοφαρίσει. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στην αποβολή του Γκαρσία. Επαναλαμβάνω την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
