Η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όχι μόνο εκμηδένισε τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της πρώτης θέσης αλλά πλέον η ομάδα κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στην τελευταία θέση αν χάσει από τον Ατρόμητο στην Τούμπα την Κυριακή.
Κάτι τέτοιο μόνο απίθανό δεν είναι με βάση τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι. Πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκη, Τσιρίλο και Ίβιτς ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ο Χαλκιάς, ο Σαλπιγγίδης και ο Έτο.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τερματίσει στην τελευταία θέση θα κληθεί να περάσει από την διαδικασία τριών προκριματικών γύρων του Europa League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
