Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το στοιχηματικό σκάνδαλο στην Τουρκία. Μια ημέρα μετά την είδηση ότι κατέθεσαν 600 ποδοσφαιριστές στην Interpol, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα 1.024 ποδοσφαιριστών που παραπέμπονται στην πειθαρχικό συμβούλιο επαγγελματικού ποδοσφαίρου για συμμετοχή σε στοιχήματα.
Μάλιστα η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η τρίτη και η τέταρτη κατηγορία αναβάλλονται για δύο εβδομάδες, αντίθετα η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία συνεχίζονται κανονικά.
Παράλληλα τονίζεται ότι οι πειθαρχικές αναφορές 47 ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν να έχουν παίξει στοίχημα μόλις μια φορά θα επανεκτιμηθούν με βάση τα νέα στοιχεία και τις
πληροφορίες που θα υπάρξουν. Παράλληλα η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει από τη FIFA να τους δώσει παράταση 15 ημερών στο χειμερινό παζάρι, για να μπορέσουν οι ομάδες να καλύψουν τα κενά τους.
Τη λίστα με τους 1.024 ποδοσφαιριστές μπορείτε να τη δείτε εδώ. Από τους 1.024 ποδοσφαιριστές οι 27 είναι πρώτης κατηγορίας (μεταξύ άλλων δύο της Γαλατασαράι και δύο της Μπεσίκτας). Μάλιστα μεταξύ των 27 είναι και ένας ποδοσφαιριστής που έχει κληθεί από τον Βιτσέντσο Μοντέλα για τα ματς του Νοεμβρίου, ο Ερέν Ελμαλί της Γαλατασαράι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


πέφτω από τα σύννεφα..