Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Όλα καλά με Έτο

Ο άσος του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού και προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης, εξέτασε τον Έτο, που αποχώρησε με ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά δεν διαπίστωσε κάτι ανησυχητικό για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.
Από την άλλη ο Ίβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον τελευταίο αγώνα των Playoffs εναντίον του Ατρόμητου Περιστερίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ