Μπορεί η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τελικά να πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier, ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει την εχθρική διαιτησία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, αυτή η εχθρική διαιτησία εις βάρος της Ένωσης, φάνηκε σε σφυρίγματα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, που κρατούσαν τους φιλοξενούμενους μέσα στο ματς.
Ειδικά προς το τέλος του αγώνα, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Κουν που αποβλήθηκε για ένα μη ηθελημενο μαρκάρισμα στον Σάββα, ενώ στον Παναγιώτου δεν δόθηκε από τους διαιτητές καθαρό πέναλτι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ο προβοκατορας γαυρακος ρεπορτερ της ΕΡΤ, αντι να ρωτησει τον προπονητη του γαυρου καθαρα για το αποτελεσμα, ρωτησε για το ματς το οποιο ειχε λεει περιεργα εντος και εκτος του γηπεδου! Και ο Ιταλος προπονητης του γαυρου τον εγραψε και μιλησε για το ματς μονο. Μας κερδισανε δικαια, απαντησε. Κερδισανε με ενα μονο γκολ αλλα εχουν πολυ καλυτερη επιθεση απο εμας.
Καλοφαγωτη ξυνογαυροι και περαστικα σας,παρολο το σπρωξιμο απο τους κορακες που ειχατε σε ολο τον αγωνα...!!!! και αν δεν απεβαλαν τον κουν θα χανατε και με 5-6 γκολ διαφορα.....!!!! Την καλησπερα μου στο παιδοβουβαλο σας....!!!