Ανακούφιση επικρατεί στον Παναθηναϊκό με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η κυβέρνηση γιατί αυτό σημαίνει πως, κατά πάσα πιθανότητα, η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές και έτσι θα μπορέσει να γίνει η αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο που θα επιτρέπει σε άτομο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να αναλάβει μια ΠΑΕ.
Οι "πράσινοι" παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό καθώς σύμφωνα με το "MoU" που υπεγράφη ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Σουλτάν Αλ Σαούντ, η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση συμφωνίας παραχώρησης του 54.7% των μετοχών της ΠΑΕ είναι η 22/12/2011. Επομένως σε περίπτωση εκλογών, θα καθυστερήσει η αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο και ταυτόχρονα η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον πρίγκιπα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και η ΑΕΚ στηρίζει Παπανδρέου