Το χθεσινό κενό που δημιουργήθηκε έπειτα από την αναβολή του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Εμίλιο Φερέρα. Έτσι η ομάδα πραγματοποίησε οικογενειακό διπλό στο γήπεδο με την παρουσία μερίδας φιλάθλων.
Πάντως η αναβολή βρίσκει όπως φαινεται κερδισμένο τον Πανιώνιο. Το ματς είναι πιθανόν να οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στον Σίτο Ριέρα να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που είναι τιμωρημένος με Εργοτέλη (μέσα) και Λεβαδειακό (έξω), παιχνίδια που θεωρητικά είναι πιο εύκολα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
