Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η ΑΕΚ είναι πάντα στη μέση»

Με την Ένωση τα... έχουν στην Καρταχένα, καθώς -σύμφωνα με νέο δημοσίευμα- και οι τρεις στόχοι για την άμυνα της ισπανικής ομάδας (Κάλα, Πουλίδο, Παθ) περιμένουν την ΑΕΚ  

Από τη στιγμή που η Σεβίλλη γνωστοποίησε ότι δεν υπολογίζει, άμεσα, τον Χουάν Κάλα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει γίνει περιζήτητος από πολλές ισπανικές ομάδες. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους πιο έμπειρους, Άμπρααμ Παθ και Ρούμπεν Πουλίδο.

Όπως αναφέρει, η ισπανική ιστοσελίδα laverdad.es, με τον χαρακτηστικό τίτλο "η ΑΕΚ είναι πάντα στη μέση", οι τρεις αμυντικοί είναι οι στόχοι της Καρταχένα, για το κέντρο της άμυνας, αλλά και οι τρεις (με πρώτο και καλύτερο τον Κάλα, που πέρσι έπαιζε δανεικός εκεί) δείχνουν να προτιμούν την προοπτική της ΑΕΚ, που τους έχει προσεγγίσει.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η "μάχη είναι άνιση για την Καρταχένα, απέναντι στην Κυπελλούχο Ελλάδος, που παίζει στην Ευρώπη και μοναδική ελπίδα, είναι η αβεβαιότητα που δημιουργεί η τεράστια οικονομική κρίση στη χώρα".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ