Ο δανεισμός του Μαρσέλο Μάτος στην Μποταφόγκο λήγει στις 30 Ιουνίου και στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον Βραζιλιάνο μέσο να επιστρέψει καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ωστόσο ο Μάτος είναι εξαφανισμένος και οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην FIFA αν ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τις 2 Ιουλίου.
Ο Μάτος έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην Μποταφόγκο παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο Φερέιρα του έχει εξηγήσει πόσο πολύ τον χρειάζεται την νέα σεζόν. Όπως και να έχει οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τις 30 Ιουνίου οπότε και λήγει ο δανεισμός του στην Μποταφόγκο.
Κατά τα άλλα, στο θέμα του Σισέ απομένει να συμφωνηθεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γάλλου επιθετικού στην Λάτσιο. Ο έτερος Γάλλος, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Βόλφσμπουργκ με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει 500.000 ευρώ και τον Γάλλο αμυντικό να υπογράφει τις επόμενες μέρες συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα με ετήσιες απολαβές 1.6 εκ. ευρώ.
Τέλος, πληροφορίες θέλουν ομάδα από το Τορόντο του Καναδά να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Καραγκούνη με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να προτείνει στον διεθνή μέσο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και πόστο στην ομάδα μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Τα πάντα θα ξεκαθαριστούν μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις διακοπές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!