Τις μέρες αυτές σε δικαστήριο του Βελιγραδίου, δικάζεται η γυναίκα του Ράτκο Μλάντιτς, του πρώην διοικητή του σερβικού στρατού και καταζητούμενου για εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Η Μποσίλικα δικάζεται για παράνομη κατοχή όπλων, αλλά κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της μίλησε και για τον άντρα της υποστηρίζοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι νεκρός. Ο Μλάντιτς είχε υποστεί τρια εγκεφαλικά επεισόδια και έχρηζε άμεσης ιατρικής φροντίδας, η οποία θα ήταν δύσκολο να του παρασχεθεί, εφόσον είναι καταζητούμενος. Όπως δήλωσε η Μποσίλικα, αν ο Μλάντιτς ήταν ζωντανός θα είχε προσπαθήσει πάση θυσία να έρθει σε επαφή με την οικογένειά του.
Η σύζυγος του πρώην διοικητή είπε μάλιστα ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να κηρυχτεί νεκρός ο σύζυγός της, ώστε να γλιτώσει κι αυτή απ' τα βασανιστήρια της συνεχούς παρακολούθησης.
Όσον αφορά την κατηγορία που τη βαραίνει είπε ότι όντως υπήρχαν όπλα στην ντουλάπα του σπιτιού της, η οποία όμως άνηκε στον Μλάντιτς και δεν ήθελε να του την ψάξει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
