Σε σαπουνόπερα εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννης Κωνσταντέλια στην Στουτγάρδη. Στο νέο… επεισόδιο η Bild υποστηρίζει ότι υπάρχει έγγραφη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη γερμανική ομάδα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Φέλιξ Άρνολντ υποστηρίζει πως παρά το βέτο που τέθηκε στη μεταγραφή του Κωνσταντέλια, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας είναι σίγουροι πως η μετακίνηση θα προχωρήσει. Ο Άρνολντ τονίζει πως ο παίκτης θέλει να πάει στην Στουτγκάρδη και ότι υπάρχει έγγραφη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή ύψους 20.000.000 ευρώ.
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν απλά «Ουδέν σχόλιο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

