Ο Μιντάουντας Κουζμίνσκας με ποστάρισμά του στο instagram έγραψε όλα όσα νιώθει μετά το τέλος του Final 4 του BCL και το γεγονός ότι η ΑΕΚ τερμάτισε 3η.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Γλυκόπικρη γεύση μετά το Final-Four του BCL. Είμαστε πολύ περήφανοι που κατακτήσαμε την τρίτη θέση, αλλά πεινούσαμε για περισσότερα. Είναι δύσκολο για μένα που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου λόγω του τραυματισμού, αλλά είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλα τα μέλη της ομάδας. Έδειξαν μεγάλη καρδιά και πάλεψαν πολύ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σταφ της ομάδας - που εργάζεται 24/7 στο παρασκήνιο για να διατηρήσει τα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Είστε οι πραγματικοί MVPs. Και στους καταπληκτικούς οπαδούς μας - η ενέργειά σας ήταν κορυφαίου επιπέδου. Τι Σαββατοκύριακο! Τι ταξίδι! Τώρα όλοι επικεντρωνόμαστε στο να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!