Ο διαπληκτισμός για την προτεραιότητα ανάμεσα σε δύο οδηγούς στα Κάτω Πατήσια κατέληξε σε έναν αιματηρό καβγά με τους δύο οδηγούς να τραυματίζονται. Όπως προέκυψε από τα τελευταία στοιχεία, ο 41χρονος αναβάτης της μηχανής τραυματίστηκε αφού ο 70χρονος μέσα στο ΙΧ του οποίου βρέθηκαν μαχαίρια τον κάρφωσε με κλειδί.
Οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Νιρβάνα με αφορμή το ποιος είχε προτεραιότητα στο δρόμο.
Τότε ο αναβάτης της μηχανής έβγαλε το κράνος για να χτυπήσει τον 70χρονο ο οποίος τον κάρφωσε στο μπράτσο με ένα κλειδί, σύμφωνα με πληροφορίες.
Στη συνέχεια, στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στους δύο οδηγούς. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου δύο μαχαίρια.

Το βίντεο-ντοκουμέντο:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

