Σε ένα συναρπαστικό ματς που διεξήχθη στα Χανιά, ο ΝΟ Ρεθύμνου και ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 11-11, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στο σκορ. Στα 00:25 η Καρυπίδου σκόραρε για τις «ασπρόμαυρες» και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της (10-11). Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων διήρκεσε ελάχιστα, καθώς η Λιμπιτάκη ισοφάρισε ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη, χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στον ΝΟ Ρεθύμνου.
Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Κρήτης πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO έφτασε τους 10 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά αύριο, Σάββατο (30/11, 13:00) στα Χανιά για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 11-11
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 3-3, 4-3
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

