Έκανε την έκπληξη η Μπασκόνια. Οι Βάσκοι νίκησαν 76-72 την Ρεάλ στη Βιτόρια στο ισπανικό ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κι έφτασαν στο 2-1 το ρεκόρ τους, αφήνοντας τους «μερένχες» στο 1-2 να ψάχνονται ενόψει της συνέχειας.
Το ματς ήταν «θρίλερ» στη μεγαλύτερη διάρκεια του, όμως η Μπασκονια πήρε το μικρό προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο κι άντεξε στα τελευταία λεπτά.
Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Χάουαρντ με 15 και Μονέκε με 14 πόντους. Για τους «μερένχες», ξεχώρισαν οι Μούσα με 17, Ταβάρες με 14 και Ντεκ με 11 πόντους.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 36-35, 48-52, 76-72.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

