Οι Ελάιτζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς αποβλήθηκαν στο ντέρμπι Εφές-Φενέρ για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, αμφότεροι τιμωρήθηκαν από τη Euroleague με μία αγωνιστική αλλά και πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης της Εφές θα πληρώσει 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ενώ ο φόργουορντ της Φενέρ τα μισά, με την Euroleague να χρεώνει μεγαλύτερη ευθύνη στον Μπράιαντ για το περιστατικό. Οι παίκτες είχαν έρθει σε σύγκρουση στην αναμέτρηση στην έδρα της Εφές, ανταλλάσσοντας κάποιες ψιλές προτού αποβληθούν με «ντισκαλιφιέ».
Φυσικά, οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν έφεση για τις ποινές, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα να τεθούν σε αναστολή και να μην ισχύσουν στα επόμενα ματς των ομάδων. Η Φενέρ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (15/10), ενώ η Εφές φιλοξενείται από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι την ίδια μέρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

