Μετά από έξι παιχνίδια στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν έχει οδηγήσει την ομάδα στη νίκη, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να ξεσπάσουν.
Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής αποδοκιμάστηκε, έντονα, μετά την, εντός έδρας, ήττα από τη Μίντιλαντ, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι και έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη.
Όπως τόνισε ο Ποστέκογλου: "Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πια, μάλλον είναι το κλίμα στο οποίο βρισκόμαστε. Τίποτα δεν μπορώ να ελέγξω, η ευθύνη μου είναι να παίρνω νίκες".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!