Μετά και το 2-3 από τη Μίντιλαντ, για τη League Phase του Europa League, ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, εδώ και 100 χρόνια, που δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα πρώτα έξι παιχνίδια του στον πάγκο της ομάδας.
Με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή, η Νότιγχαμ μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Μαρινάκης να τον απολύσει, 24 ημέρες μετά την συμφωνία.
Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αναφέρει πως, σε περίπτωση ήττας στο ματς με Νιούκαστλ, η διοίκηση θα αποφασίσει αν θα τον απολύσει κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών αγώνων
Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μίντιλαντ, οι οπαδοί της Νότιγχαμ τραγουδούσαν για τον πρώην προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο και επέκριναν τον Άγγελου Ποστέκογλου φωνάζοντας "θα σε απολύσουν το πρωί".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!