Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη Μπέου για Γκαγκάτση: «Το πιθανότερο είναι να κατέβει υποψήφιος για την ΕΠΟ», αναφέρει το Metrosport

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί στα τέλη του μήνα μετά από την τελική συζήτησή του με τον Ιβάν Σαββίδη, συμφωνα με το ρεπορτάζ απο τη Θεσσαλονίκη

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος έκαναν χθες την αποκάλυψη για την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ και 24 ώρες μετά το έγκυρο ρεπορτάζ του Metrosport έρχεται να επιβεβαιώσει τον ισχυρό άνδρα του Βόλου και Δήμαρχο της πόλης της Μαγνησίας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, «το πιθανότερο είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης να κατέβει υποψήφιος για την ΕΠΟ» ενώ επισημαίνεται επίσης πως «η οριστική απόφαση θα ληφθεί στα τέλη του μήνα μετά από την τελική συζήτησή του με τον Ιβάν Σαββίδη».

Ποια είναι η λογική πίσω από την απόφαση να κατέβει υποψήφιος; Το Metrosport τονίζει: «Η αλήθεια είναι ότι σε όλα αυτά τα χρόνια που είναι ενεργός ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ σε Λίγκα και ΕΠΟ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, παρά τις κατά καιρούς κόντρες, αναγνωρίζεται από τους όλους τους αντιπάλους, αλλά και τους προέδρους των Ενώσεων, ως ένας από τους πλέον καταρτισμένους παράγοντες στο επαγγελματικό (και με γνώση και των θεμάτων στο ερασιτεχνικό) ποδόσφαιρο και έχει όλο το προφίλ ενός ανθρώπου που μπορεί να αναλάβει την προεδρία της Ομοσπονδίας.  Με αυτή την λογική θα κατέβει υποψήφιος και από εκεί και πέρα ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι «μεγάλοι» αν θέλουν να στηρίξουν ή όχι την υποψηφιότητα». 

Θυμίζουμε η αποκάλυψη για την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση έγινε από τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου μερικές ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι στην Τούμπα όπου ο CEO και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν πρωταγωνιστής της γενικευμένης έντασης προκαλώντας και αποθώντας τον Ματίας Αλμέιδα με μια εντελώς κακή αντίδραση ιδίως για τον θεσμικό ρόλο που έχει. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ