Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ηλεία: Μαχαίρωσε τον αδελφό του έπειτα από καβγά

Νοσηλεύεται το θύμα που δέχθηκε μαχαιριά στην πλάτη και στο χέρι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας νοσηλεύεται ένας 20χρονος που δέχθηκε δύο μαχαιριές, από τον ίδιο του τον αδελφό, μετά από επεισόδιο.

Το πρωί της Παρασκευής τα δύο αδέρφια -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λόγο- ξεκίνησαν να μαλώνουν στο σπίτι τους, στο χωριό Μυρτιά του Πύργου. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος αδερφός 28 ετών, κατάφερε δύο μαχαιριές στον 20χρονο αδελφό του, μία στην πλάτη και μία στο χέρι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου και νοσηλεύεται, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Πύργου, την ΥΑ Πύργου και την ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο 28χρονος συνελήφθη, ενώ έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο και άτομα που φέρονται να ήταν παρόντα στο συμβάν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ