Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ βρέθηκε καλεσμένος στο podcast «The Overlap» και την εκπομπή «Stick to Football», όπου μίλησε επί παντός επιστητού. 'Εκανε μία τρομερή ανασκόπηση της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στη σημερινή κατάσταση της ομάδας του και σε πρόσωπα όπως εκείνο του προπονητή, Άρνε Σλοτ, αλλά και του Μοχάμεντ Σαλάχ.
Θυμίζουμε ότι ο «βασιλιάς» του Άνφιλντ επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας στο τέλος της σεζόν, ολοκληρώνοντας μια λαμπρή εννέαχρονη θητεία με τον σύλλογο.
Ο Τζέραρντ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την κατάσταση, επιβεβαιώνοντας ότι διατηρεί επαφή με τον Αιγύπτιο μέσω γραπτών μηνυμάτων και τόνισε πως ο διεθνής επιθετικός αποχωρεί στο κατάλληλο χρονικά σημείο.
«Νομίζω ότι είναι προς το συμφέρον όλων. Νομίζω ότι η χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη κατά τη γνώμη μου. Ειδικά μετά τη διαφωνία που είχε με τον προπονητή. Δεν ξέρω σε ποιο επίπεδο, αλλά έκανε αυτή την περίφημη συνέντευξη, την οποία νομίζω ότι θα μετανιώσει αργότερα».
Ο πρώην τεχνικός της Άστον Βίλα υποστήριξε ακόμη ότι τα δημόσια σχόλια που έκανε ο Σαλάχ για τον Ολλανδό τεχνικό ήταν μια σαφής ένδειξη υποκείμενων προβλημάτων.
«Αυτό μου έδειξε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα εκεί. Νομίζω όμως ότι και πριν απ΄όλο αυτό, η Λίβερπουλ ως ποδοσφαιρικός σύλλογος ήθελε να δώσει στον Μο μόνο έναν χρόνο, αντί για τα δύο, αλλά επειδή είχε μια τόσο καλή σεζόν και οι αριθμοί του ήταν εξαιρετικοί, του έδωσαν διετές (συμβόλαιο)».
«Εγώ το έβλεπα από την αρχή πως έχει μόνο έναν ακόμη χρόνο σε αυτό το επίπεδο. Όλοι έχουμε παίξει σε αύτη την ηλικία και νομίζω ότι για όλους μας ήταν προς το συμφέρον μας να τελειώσει, αλλά και να τελειώσει με τους όρους του Σαλάχ».
Ο θρύλος των reds αποκάλυψε τέλος ότι επικοινώνησε με τον Σαλάχ μετά την αμφιλεγόμενη συνέντευξη, όταν και εξέθεσε τον Άρνε Σλοτ. «Μίλησα μαζί του κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης και του είπα, "μην κάνεις αυτό που έκανες και κρυφτείς". Μίλησα απευθείας μαζί του. Είσαι εδώ οκτώ ή εννέα χρόνια, ήρθες εδώ και έχεις αφήσει πίσω σου τεράστια κληρονομιά. Απλώς αποχώρησε με τους όρους σου και με τον τρόπο που πρέπει».
«Ήταν ακόμα λίγο συναισθηματικά φορτισμένος από το περιστατικό. Ήταν αναπληρωματικός και μπαινόβγαινε στην ομάδα εκείνη την εποχή. Ήταν αναστατωμένος. Αλλά, σκέφτηκα ότι θα ήταν κρίμα αν έφευγε με αυτόν τον τρόπο τον Ιανουάριο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

