Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νότιας Κορέας αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γιούργκεν Κλίνσμαν, μετά την αποτυχία της εθνικής ομάδας στο κύπελλο Εθνών της Ασίας, που διεξήχθη στο Κατάρ.
Η Νότια Κορέα ηττήθηκε στον ημιτελικό 2-0 από την Ιορδανία την περασμένη εβδομάδα, η οποία παρέτεινε την 64χρονη αναμονή της για έναν ακόμη τίτλο στο κύπελλο Ασίας, και η Ομοσπονδία θεωρεί υπεύθυνο τον Γερμανό τεχνικό.
«Μια αλλαγή στην εθνική ομάδα είναι απαραίτητη και χρειαζόμαστε νέο ομοσπονδιακό τεχνικό», τόνισε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας της χώρας, Χουάνγκβο Κουάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

