Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.
Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας μας (και ένα τρίτο που ακυρώθηκε), ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και πραγματοποίησε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση.
Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για την προσωπική του απόδοση και το γεγονός ότι σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΔΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ