Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στον Ωρωπό για ιερό σκοπό. Θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του ΠΑΣ Ωρωπός στο ανακαινισμένο γήπεδο Νέων Παλατίων, σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 16.30 και που θα διεξαχθεί για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μαρίας-Λυδίας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει τον δικό της μεγάλο αγώνα. Επίσης μέρος των χρημάτων θα δοθούν για την ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων Ωρωπού.
Η τοπική κοινωνία του Ωρωπού και των γύρω περιοχών έχει κινητοποιηθεί για να βοηθήσει τη Μαρία-Λυδία και την οικογένειά της, γι' αυτό και αναμένεται μεγάλη παρουσία κόσμου στον σημερινό αγώνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο σύλλογος του Ωρωπού ανήκει στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!