Καθημερινά, ο Ματίας Αλμέιδα αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή, αλλά και για έναν ξεχωριστό άνθρωπο.
Την Τρίτη το βράδυ, ο τεχνικός της ΑΕΚ βρέθηκε στην "Αγιά Σοφιά" και παρακολούθησε το Ελλάδα-Γαλλία. Μετά το παιχνίδι, κατευθύνθηκε στο γκαράζ του γηπέδου και επιβιβάστηκε στο όχημα του. Έχοντας διανύσει αρκετά μέτρα αντίκρισε ένα παιδί με κινητικά προβλήματα.
Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Ματίας Αλμέιδα, ο δικός μας Ματίας, σταμάτησε το αυτοκίνητο και αμέσως έσπευσε να αγκαλιάσει, αλλά και να φωτογραφηθεί με τον πιτσιρικά που δεν πίστευε στα μάτια του.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το sdna.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ο γνωστός μικρός γιάννης το παόκι είναι ....
Εντάξει ρε σεις! Δεν το είπε υποτιμητικά ο άνθρωπος! πέσατε να τον φάτε!
Νομίζω πως αν αντί για «παόκι» είχε γράψει «φίλος του ΠΑΟΚ» ή «φίλαθλος του ΠΑΟΚ» ουδείς θα είχε ασχοληθεί.
Οι λέξεις έχουν τη σημασία τους, το ίδιο και η διατύπωση. Ακούγοντας «παόκι» οι περισσότεροι συνειρμικά σκεφτόμαστε ενήλικο οπαδό και μάλιστα φανατικό (ενδεχομένως και χουλιγκάνο που εμπλέκεται σε επεισόδια, σπάει, καταστρέφει κ.λπ.), όχι ένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προσωπικά δεν θα το χρεώσω στον Ρήγα, χρειάζεται όμως προσοχή ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παρερμηνειών. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες παραστάσεις (άλλες καταστάσεις έχει βιώσει ο ΑΕΚτζής των Αθηνών και άλλες ο Θεσσαλονικιός) και γενικά ο κόσμος είναι στην τσίτα.
Το μικρός Γιάννης ήταν αρκετό και το γεγονός ότι είναι παόκι δεν είναι κακό...
Ότι θέλει υποστηρίζει ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Δεν τους κάνει λιγότερο ανθρώπους το αν υποστηρίζουν άλλες ομάδες, ούτε είναι εχθροί στην ζωή μας.
Τα γκρουπ οργανωμένων είναι το πρόβλημα.
Κλασικός τοξικός τύπος που γυρνάει εδώ μέσα. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω τον τρόπο που πήρες ότι είπε ο rigas απλά θέλω να σου πω ότι άμα είχες ζήσει στη Θεσσαλονίκη θα ήξερες ότι το πρόβλημα εκεί πέρα δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι τους.
πας καλά ??? υποτιμητικά νομίζεις το είπα????...ή νομίζεις το παόκι ειναι υποτιμητικό????.....συνέλθετε μερικοί.....
Θα τον κάνουμε Αεκτζη στο τέλος τον μικρο Γιαννακη
To νου σας ρεμάλια...