Στην κρατική ασφάλεια εξετάζεται από νωρίς το πρωί άντρας ο οποίος τηλεφώνησε στο 100 και υποστήριξε πως γνωρίζει τους δολοφόνους των 6 Τούρκων στην Λούτσα και πως απειλείται η ζωή του.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και περιπολικό έφτασε στο σπίτι του όπου τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άντρας είναι και αυτός Τουρκικής καταγωγής ενώ το όνομα του δεν είχε εμφανιστεί πουθενά κατά την διάρκεια της προανάκρισης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεσή του ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ευσταθούν όσα υποστήριξε το πρωί που τηλεφώνησε στο 100.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

