EREDIVISIE- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τέλσταρ-Άγιαξ 2-3
(78' Μπάας αυτογκόλ, 84' Μπάκερ/ 11' Γκλουκ, 14 Γκοντς, 72' Μπάας)
Αυτό που έδειχνε να εξελίσσεται σε μια άνετη επικράτηση, τελικά, κατέληξε να είναι μια νίκη γεμάτη άγχος, για τον Άγιαξ, καθώς, η Τέλσταρ προσπάθησε να επιστρέψει από το 0-3. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 και ο Άγιαξ να διευρύνει το αήττητο σερί του, με έξι νίκες και μια ισοπαλία στους επτά τελευταίους αγώνες.
Στο 11ο λεπτό, ο Όσκαρ Γκλουκ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με δυνατό σουτ, και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άγιαξ. Τρία λεπτά μετά, από ασίστ του Γιούρι Μπάας, ο Μίκα Γκοντς έκανε το 0-2, σκοράροντας για όγδοη φορά στη σεζόν. Στο 53ο λεπτό, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Χάτεμπουρ της Τέλσταρ αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη, και, στο 72ο λεπτό, ο Γιούρι Μπάας, με κεφαλιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Όμως, ο ίδιος παίκτης, έξι λεπτά αργότερα, πέτυχε αυτογκόλ, επιτρέποντας στη Τέλσταρ να μειώσει σε 2-3. Στο 84ο λεπτό, οι γηπεδούχοι μείωσαν ακόμα περισσότερο, με γκολ του Ντάνι Μπέκερ, ο Άγιαξ είχε ευκαιρίες να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να καθαρίσει το ματς, αλλά, δεν σκόραρε τέταρτο γκολ.
Παρόλα αυτά, το 2-3 παρέμεινε και ο Άγιαξ μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τη δεύτερη Φέγενορντ.
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Φορτούνα Σιτάρντ 2-2
(45', 86' Σουράι/ 36' Πέτερσον, 90'+3' Χάμπνερ)
Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Φορτούνα Σιτάρντ έφυγε με βαθμό, 2-2, από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Πλέον, συμπληρώνονται πάνω από δυο μήνες από τη τελευταία φορά που η Γκόου Αχέντ Ιγκλς νίκησε σε αγώνα Πρωταθλήματος.
Με σέντρα-σουτ του Σουηδού Κρίστοφερ Πέτερσον, η Φορτούνα Σιτάρντ άνοιξε το σκορ, στο 36ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών, από την πάσα του Ντέιλ, ο Βέλγος ακραίος φορ Ματίς Σουράι έκανε το 1-1. Προς το τέλος του παιχνιδιού, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς πίεζε όλο και περισσότερο, η Φορτούνα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, παρότι είχε δοκάρι και, στο 86', ο Σουράι, με δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 2-1. Τελικά, στο 90'+3', από ασίστ του Χαλίλοβιτς, ο Ινδονησιανός στόπερ Τζάστιν Χάμπνερ χάρισε βαθμό στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

