Αλλαγή δεδομένων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός έκρινε τελικά ότι ο τραυματισμός του Χουάνκαρ δεν είναι πολύ σοβαρός. Ενημέρωσε τον διαιτητή και αυτός ζήτησε να συνεχιστεί το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Οι γηπεδούχοι βγήκαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά οι «πράσινοι» δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα καθώς δεν έχουν πάρει ακόμα απόφαση για το πώς θα κινηθούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένουν να δουν την επίσημη αναφορά του γιατρού του αγώνα για τον Χουάνκαρ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ευτυχώς που δεν βρεθήκαμε πέρσι στη θέση που βρέθηκε ο γαύρος σήμερα, όταν έπεσε η κροτίδα λίγα μέτρα από τον Μπρινιόλι
δε λυπαμαι ουτε τους δολοφονους του ποα , ουτε τον τραγικο ηθοποιο χουανκαρ που βουταει ολη την ωρα και περυσι τολμησε να προσβάλλει την ΑΕΚ λεγοντας ουτε λιγο ουτε πολυ για κλεψιμο κλπ
Επί της ουσίας το παιχνίδι πάει σε γσυρο και βάζελος από-1 μέχρι-5 , και πάλι στην απεξω ο Γιαννάκης !!!
Εμείς αλλάζουμε διακόπτη και πάμε για αποτέλεσμα σε Μασσαλία και από Παρασκευή τα υπόλοιπα!!!
Αυτοί δεν είναι που απειλούσαν "και χαρτοπετσέτα να πέσει φεύγουμε"πριν το πρώτο ματς στο γήπεδό μας?
Να δεχτω οτι πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί από οτιδήποτε αν δεν έχει ιατρική γνωμοδότηση, είτε κλινικής εικόνας, είτε απο ιατρικές εξετάσεις.
Τωρα, πάμε στο δια ταυτα.
Αν σου συμβει σε δικο σου μελος το κάνεις σημαια και ζητάς να εφαρμοστούν οι κανονισμοι.
Αν συμβεί σε αντίπαλο το χλευάζεις....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αυτο ισχυει για ολους μας.
Αν ζητας ποινη γινεσαι χαρτινος.
Αν συναινείς στο ολο κλιμα ζουγκλας των γηπέδων, γίνεσαι συνένοχος και σε περνούν ως χαζο και παίρνουν και στο ψιλο οι αντίπαλοι.
Αν γινει στο γήπεδο σου, ο αντιπαλος κάνει θεατρο.
Αν γίνει στου αντιπάλου το γήπεδο να τηρηθεί ο Νομος...
Πανω απο ολα πρεπει να εκσυγχρονιζομαστε, να παίζονται τα παιχνίδια στα γηπεδα και να διαφυλάτουμε την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των οπαδων και των συμμετεχοντων στον αγώνα.
Ολα αυτα τα καφριλικια πρεπει να σταματήσουν επιτέλους και να γίνεται σοβαρός έλεγχος στις θύρες, ώστε μετα να εχει υπαιτιότητα και η ομαδα.
Ότι στο παρασκήνιο γινονται πολλα και η λερα του ελληνικου αθλητισμου ολα αυτα τα χρονια με μαυρο χρήμα, μπραβους και μαφια κάνει ό,τι γουσταρει, ναι, πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Τωρα τα συναιτερακια τι θα σκαρφιστουν, ωστε να δουλέψουν πρωτα απο ολα τα προβατα τους και μετα να προκαλεσουν το κοινό αισθημα, οψόμεθα.....
Αυτοι με ενα χαρτινο ρολο, οι αλλοι γαυροι με ενα αδειο κουτάκι και οι λαγοι με κροτίδες που πέφτουν σωρηδόν από το πέταλο τους σε καθε αγωνα, προσπαθούν να ξεφτιλιζουν το προϊόν και σε λενε και χαρτινο, με ξεπερνάει.
Λοιπον, οτιδήποτε βαζει σε κινδυνο τη σωματική ακεραιότητα ανθρωπων, εστω και αν δε βγει αιμα....πρεπει να τιμωρείται!
Δεν θα μπορουσε να περιγραφει καλυτερα η Ελληνικη πραγματικοτητα.Δυστυχως ειμαστε για κλαματα και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μονο η ΑΕΚ,κλασσικη πρωτοπορος στα παντα,προσπαθει να φερει Ευρωπαικο αερα και νομιμοτητα στα γηπεδα και να τα κανει παλι χωρους αναψυχης για ολες τις ηλικιες και τα κοινωνικα στρωματα αλλα λοιδωρειται η προσπαθεια της καθημερινα απο δημοσιογραφακια του 20ευρου που σημερα θα σφαχτουν για το ποιος τα αξιζει περισσοτερο τυπου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Νικολακοπουλος-Νικολογιαννης.Ευγε και παλι για την καθαρη σου σκεψη.
Φίλε μου σε ευχαριστώ για το σχόλιο!
Είναι η πραγματική αλήθεια, που όποιος δεν τη βλέπει εθελοτυφλεί....
Εχουν σαπίσει τον αθλητισμό με τις πρακτικές τους τόσα χρόνια.
Αλλά ξέχασα, για ολα φταίει η ΑΕΚ!!!
Εάν τραυματιστεί κάποιος και ισχυρίζεται ότι έχει συμπτώματα, δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται... ο ιατρός οφείλει να τον στείλει να εξεταστεί... Είμαι ιατρός και ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις... ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο κι ας μην αποδειχτεί ότι είχε κάτι ο Χουανκάρ... το σύστημα του Πειραιά προσπαθεί να αποδείξει τα αναπόδεικτα... Κι επειδή ακούω τώρα τον Μαρινάκη λέεΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ... μην του δίνετε καμμία σημασία... Αυτά να τα βλέπει ο Αλαφούζος, που συνεταιρίστηκε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τον... διάβολο...! Αφήστε τους να βγάλουν τα μάτια τους..! ΚΙ εμείς από την άλλη ας καταλάβουμε τι γίνεται όταν χτυπήσεις κάποιον κι ας προστατέψουμε την ομάδα μας...!
Ανεβαζει ο παναθηναικος για τον γιατρο οτι ειναι ολυμπιακος αλλα στην πραγματικοτητα ειναι παναθηναικος. Καταλαβατε συνοπαδοι ποιους εχουμε αντιπαλους? Καταλαβατε γιατι ζουνε μεσα στα ψεματα και σπερνουν διχόνοια σε εμας μεταξυ μας? Θελουν να ειμαστε χωρισμενοι γιατι αυτοι ειναι σαπιοι.
Πάλη καλά που πέρσι το Ολυμπιακός-παναθηναικος έγινε κεκλεισμένων των θυρών και έχασε ο Παναθηναϊκός 1-0
Πέρυσι δε τιμωρήθηκε με τα καπνογόνα και σώθηκε το πράσινο φως και στους υπόλοιπους να ντουμανιαζουν τα γήπεδα.
Αν δεν υπάρξει τιμωρία με τη κροτίδα φωνάξτε τη Χαμάς κάθε ματς θα είναι πόλεμος.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο γιατρός έκρινε μετά από έγκριση του ...συμβουλίου των επιστημόνων!
Των επιστημόνων της 7 που έλεγε και ο Σαλιαρελης.
Χαχαχ, σε αυτή την χώρα δεν βαριέσαι ποτέ! Αδιανόητο και μόνο το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί ένας ποδοσφαιριστής όταν του πετάνε κροτίδα για να δούμε αν είναι καλά να συνεχίσει, αντί να γίνει άμεση διακοπή του αγώνα. Σαν να λένε δηλαδή στους καφρους πως μπορούν να πετάνε ο,τι θέλουν από την κερκίδα αρκεί να μην τραυματιστεί ο αντίπαλος. Μπανανία από τις λίγες. Και μετά απορούν γιατί έχουμε γίνει περίγελος σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, δεν έρχονται σοβαροί παίχτες να παίξουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο πρωτάθλημα μας κλπ.
Καλα να παθουν ετσι λεμονοκουπες οπως ο Αρης ο Αστερας κτλ. Ο Αλαφουζος ειναι ικανος τωρα να βγαλει ανακοίνωση κατα της ΕΠΟ και του Μελισσανίδη
Ξέρει κανείς αν στην οικογένεια του γιατρού έχουν και κανένα φούρνο;
Το πιθανότερο είναι να του έδειξαν φωτογραφίες μαρτύρων του noor 1 και από τον βυθό του λιμανιού!!!
Δύσκολο το συνεταιρίζεσθαι...
Ηδονή σήμερα αυτό που ζούμε με τα συνεταιρακια
Πως να γυρίσει σπίτι ο γιατρός. Θα έχει συνάντηση με τα ψάρια του Σαρωνικού. Άσε που πριν 3 μήνες τον τίμησαν οι παλαίμαχοι του ΟΣΦΠ δια του Βαγγέλη.
Ελα δεν χαλανε ετσι οι φιλιες......
Τα συνεταιράκια στα δικαστήρια.
Θα ρωτήθηκε τι νούμερο τσιμέντο φοραει!!!
Μάγκες τελείωσε το ποπ κορν! Ιδέες;
Αλλαξε τη γνωματευση ειπαν γιατι στην αρχη ειπε οτι ζαλιζεται κ δεν ακουει απ το ενα αυτι γι αυτο τον πηγαν στο Νοσοκομειο.
Ελεεινο και τρισαθλιο αυτο που γινεται.
Άρε βαζελας …Γίνατε και επισήμως γαύροι ..
Πρώτα τα παοκια/μετα εσείς όλοι γαυρόποιουντε σιγά σιγά.
Έμεις πέρσι που λέγατε για τα δοκάρια το παίξαμε και το κερδίσαμε το ματς ρε ρόμπες .
Γιατρός "πωωω χάλια είναι ο Χουάνκαρ"
"Γιατρέ τα παπούτσια σου είναι παλιά.... Να σου πάρουμε καινούργια από τσιμέντο"
Γιατρός "Τώρα που τον βλέπω καλύτερα σα να βελτιώθηκε"
Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του γιατρού και ειδικά σ’ αυτό το γήπεδο!!!!
Ο Δαρας θα ταν ο γιατρος ..!!!
Και κατέβηκε τζάμπα κι ο Βαγγελης στο χορτάρι.
Κι ούτε μια μπάλα να κλωτσησει δεν του έδωσαν.
Άκαρδοι..!!!!!
Πόσο πάει το κυβικό το τσιμέντο??? Ήρεμα ρωταω
Οι αμαρτίες εδώ πληρώνονται; Τι όχι;
Aς κοψουν τον λαιμο τους τα συνεταιρακια.....
Γιατί άραγε δεν υπογράφει.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια