Στην απόφαση να αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των ομίλων του Europa League κατέληξε ο Παναθηναϊκός, μία επιλογή που αποτέλεσε μόνοδρομος για τους «πράσινους», αφού δεν υπήρχαν ουσιαστικά εναλλακτικές επιλογές, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το ΟΑΚΑ.
Τώρα, το «τριφύλλι» περιμένει το τυπικό «ΟΚ» της UEFA προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή. Υπάρχουν φυσικά κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στο γήπεδο ώστε να συμβεί αυτό, όμως απαξ και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δώσει την συγκατάθεσή της αυτό θα είναι εύκολο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

