Πάντα έχει ουσία ο λόγος του Κώστα Γαλανόπουλου. Σοβαρός και μετρημένος μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου μίλησε τόσο για τα αγωνιστικά και πώς κέρδισε η ΑΕΚ με ανατροπή τον ΠΑΟ, όσο και για το κλίμα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο. Αναλυτικά ο Γαλανόπουλο είπε στην Cosmote TV:
«Ηταν μία νίκη και σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν κι εμείς να πάρουμε. Ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και βελτιωνόταν. Ηταν δύσκολο μετά από μία τέτοια στη νίκη να κάνουμε το παιχνίδι μας κι εδώ. Το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι. Νιώθω στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές και έπαιξε ρόλο αυτό».
Για τη δύσκολη εβδομάδα;
«Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. συνεχίσαμε όμως με δυο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ γυρίζει φέτος παιχνίδια;
«Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα. Ισως δε συνέβαινε τόσο συχνά πέρυσι αυτό. Είναι η μενταλιτέ αυτής της ομάδας.
Ένα τελευταίο μόνο: Θέλουμε να αφιερώσουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Είσαι λεβεντιά Κώστα, τα είπες υπέροχα. Φίλοι μου Παναθηναϊκοι ντράπηκαν σήμερα με όσα είδαν στο γήπεδο... πρέπει να βρεθεί αντίδοτο για αυτόν τον καρκίνο πρωτού έχουμε κ άλλον Αλκη Μιχάλη κλπ... το θέμα είναι πόσο θέλουν οι διοικούντες του Παναθηναϊκού να ξεριζώσουν αυτούς τους "ανθρώπους";
Άρχισαν να μας τα ζαλίζουν για 2η κίτρινη στο Γαλανόπουλο. Για την αστεία πρώτη κάρτα θα μιλήσει κάποιος; Ούτε φάουλ δεν ήταν.
Αξιοπρέπεια. Ευγένεια. Γαλανόπουλος.
Μπράβο Κώστα γίγαντα.Τα είπες όπως έπρεπε.Είσαι αρχηγός
Κώστα μου, ντρέπομαι που δεν έχω αγοράσει ακόμα τόσα χρόνια μια εμφάνιση με το όνομά σου...
Δεν σου κρύβω οτι η επετειακή το Δεκέμβριο μάλλον θα είναι αυτό που πρέπει. Είσαι ωραίος.