Η Αναγέννηση Καρδίτσας κινδυνεύει να αποβληθεί από το φετινό πρωτάθλημα της Super League και αυτό έχει να κάνει με τα συμβόλαια. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλίας έχει μόνο 14 ενεργά επαγγελματικά συμβόλαια. Το πρόβλημα είναι ότι με βάση τους κανονισμούς στην προκήρυξη, απαιτούνται τουλάχιστον 20 επαγγελματικά συμβόλαια για να μπορέσει κάποια ομάδα να λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ban, οπότε δεν είναι σε θέση να πάρει νέα δελτία από την ΕΠΟ.
Η προκήρυξη του πρωταθλήματος στο άρθρο 11 παρ.7, αναφέρει τα ακόλουθα: «Ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας». Να προσθέσουμε ότι αύριο Κυριακή (24/09) έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με την ΑΕΚ Β’ και με βάση τα τωρινά δεδομένα, όλα είναι ανοιχτά για την τύχη του παιχνιδιού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

