Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, από τον χαμό του 67χρονου μελισσοκόμου, ο οποίος έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Ο άτυχος άνδρας το απόγευμα της Τετάρτης (26/7) όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας, χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε να σώσει τα μελίσσια του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στην αγωνιώδη και υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλε δίνοντας μάχη με τις φλόγες, άρπαξε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά και πολλαπλά εγκαύματα.
Αρχικά ο 67χρονος διακομίστηκε στο ΓΝ Λαμίας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων διακομίστηκε στο "Γενικό Κρατικό - Γεννηματάς", στην Αθήνα , όπου νοσηλευόταν στη Μ.Ε.Θ. δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και όλη τη Φθιώτιδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!