Ιστορική στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο των Μαροκινών, αφού, η εθνική ομάδα πέτυχε τη πρώτη της νίκη, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Το Μαρόκο επικράτησε 1-0 της Νοτίου Κορέας και ελπίζει σε πρόκριση στη φάση των "16".
Η Ζραϊντί πέτυχε το πολύτιμο γκολ, με τρομερή, διαγώνια κεφαλιά, και στο 14' το Μαρόκο έφτασε μια ανάσα από το 2-0, αφού η Χονγκ έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει απίθανο αυτογκόλ.
Στο 88', η Αγιάνε έχασε τεράστια ευκαιρία να "κλειδώσει" το τρίποντο, για το Μαρόκο, με τη Νότια Κορέα να μην εκμεταλλεύεται, στο 90', τη τελευταία μεγάλη στιγμή της στο ματς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

