Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή επικράτησε με 28-27 του Δούκα και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας στο Ναύπλιο.
Αν και αρχικά ο Ολυμπιακός πήρε μια διαφορά τριών γκολ (7-10), ο Δούκας δεν το έβαλε κάτω και μείωσε παρουσιάζοντας μια καλή και οργανωμένη εικόνα. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 13-12.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δούκας ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και πίεσε αρκετά τους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση (15-15). Το παιχνίδι στην πορεία έγινε ντέρμπι και χαρακτηρίστηκε από τις πολλές ισοπαλίες (21-21). Ο Ολυμπιακός έκανε το 22-21, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο διαιτητής είδε το VAR και έδωσε πέναλτι υπέρ του Δούκα, στο οποίο ευστόχησε ο Στεφανίτσης κάνοντας το 22-22. Έτσι, το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
Εκεί, ο Ολυμπιακός πήρε ένα προβάδισμα δυο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης (25-23). Έπειτα, ο Δούκας προσπάθησε να αντιδράσει (27-26), αλλά κάποια λάθη δεν του άφησαν τα περιθώρια, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει με 28-27 και ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Κύπελλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Δεν είδα τον τελικό,είδα όμως τα στατιστικά.Οπωσδήποτε επιστροφή Γιάντσα από το καλοκαίρι,ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ.
Αδερφέ Matias, μπορούσε ο Δούκας την ανατροπή, αλλά ο Τζηράς έχασε δύο πέναλτυ προς το τέλος. Στην ουσία χαμένος είναι από το σημερινό ο γαύρος, εκτέθηκε τακτικά, κάτι που σίγουρα θα εκμεταλλευτεί ο Αλέξης στους τελικούς. Για Γιάντσα συμφωνώ και ο Μποροντάι στο τέρμα θα μπορούσε να έρθει αν φύγει τελικά ο Άρσιτς.
Δουλευταράς ο Χαλκίδης, έκανε γιο γιο τακτικά χθες τον Ζαραβίνα, ενώ έχει βελτιώσει όλους τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτες, ο Δικαιούλιας έχει τρελό μέλλον, όπως και το αριστερό τους εξτρέμ, νομίζω Παναγιωτίδης. Συμπερασματικά με την χθεσινή διάθεση που είχαμε για χάντμπολ και να περνάγαμε στον τελικό θα τρώγαμε χαστούκαρο.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αδερφέ Ivano.Γενικά από το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν 4-5 αξιόλογες περιπτώσεις Ελλήνων νεαρών σε ηλικία,οι οποίες καλό είναι να μπουν στα μπλοκάκια του τιμ που ασχολούνται με τις μεταγραφές στο τμήμα της ΑΕΚ.Ολόσωστος και για τον Χαλκίδη.Μπορεί για μερικούς να μοιάζει"ταβερνιάρης"είναι όμως γάτα.Θα έχει ενδιαφέρον πάντως μιας και μίλησες για προπονητές,να δούμε τί θα γίνει και με μας στο θέμα του προπονητή.Ποιος ξέρει;Θα μείνει Αλέξης;Θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φύγει;Και αν φύγει ποιος Έλληνας προπονητής θα έρθει;Βέβαια αυτά θα ξεκαθαρίσουν,ανάλογα και με την έκβαση των τελικών.